2 листа бутер тесто
	4 кокосови ореха
	3/4 чаша бяла захар
	1/2 чаша нишесте
	1/2 чаша кокосова вода
	2/3 чаша кондензирано мляко
	За плънката:
	Отворете кокосовите орехи, отделете течността, изгребете месото на орехите и го оставете настрана. В тиган смесете кондензираното мляко и захарта, включете котлона на ниска степен и бъркайте продължително, докато захарта се разтопи. Прибавете ядката на орехите и оставете да ври 2 минути. Разтворете нишестето в кокосовата вода и налейте течността в тигана. Варете, докато сосът се сгъсти, след това изключете котлона. Оставете крема да изстине.
	За пая:
	Разстелете един лист от тестото в тавичка или форма за пай с диаметър приблизително 23 см. Разпределете отгоре плънката, след това покрийте с останалото тесто и запечатайте краищата с прищипване. С вилица надупчете горния пласт тесто навсякъде и изпечете в предварително загрята на 190C фурна за 50 минути, докато повърхността стане златисто-кафява. Поднесете пая горещ. 

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








