Мегз на 29: "Пияна съм, но съм толкова щастлива"! Снимки от рождения ѝ ден и още откровения (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Мегз на 29: "Пияна съм, но съм толкова щастлива"! Снимки от рождения ѝ ден и още откровения (Снимки):
4906
Източник: trafficnews.bg
Мегз на 29: "Пияна съм, но съм толкова щастлива"! Снимки от рождения ѝ ден и още откровения (Снимки):

Вчера дизайнерката  Миглена Каканашева , по-известна като Мегз , навърши 29 години. Вече ви информирахме за татуировките, които тя и любимият ѝ Рончев си направиха послучай рождения ѝ ден .

Изненадите обаче не спряха до тук. 

Първи я изненадаха момичетата от нейния екип, заедно, които изработват тоалетите, включени в модните колекции на Мегз. За специалния ден те бяха поръчали бутикова торта на два етажа, върху която акцентът падаше на шивашка ножица, машина и макари, направени от захар. 

По-късно през деня, дизайнерката публикува стори в личния си профил, на което благодари от сърце на всички, които са я поздравили за празника. Сред тях бе и нейната майка Магдалена, която постна на стената й дълго послание, съдържащо стих на Васка Мадарова и изразяващо ,всичко онова ,което тя би искала да я посъветва. 

тортата на Мегз

Както всяка година, самата г-ца Каканашева също не пропусна да напише дълъг ферман на стената си по повод празника, с който направи равносметка на собственото си АЗ. Вечерта продължи с купон в нощен клуб, а дизайнерката отново избухна в стори, на което си призна: "Пияна съм тотално, но съм толкова щастлива".

Ето цялата публикация на Мегз, която върви със снимка на нея и половинката й Румен Рончев:

Мегз

"От цялото си сърце ви благодаря за уважението и любовта,с които ме заливате, особено днес. Знам, че го казвам всяка година, но любовта и доверието ви са най-силната опора и мотиватор в живота ми. Благодаря ви, щастлива съм! 

Днес ставам на 29. Миналата година точно на този ден си пожелах през тази година да ви стана полезна не само с продуктите си,но и с личните си качества. Поисках да се занимавам повече със социална дейност и медии. Изглежда този ден е магически, защото точно една година по-късно, равносметката ми е изумителна. Смених целия си мироглед. Преподредих приоритетите си. И чак започнах да имам резултати - Срещнах любовта. Създадох АКТИВНО ДОБРО -нищо, че е още съвсем в началото. Започнах да пиша отново. Направих собствено риалити, което се превърна в най-хитовия онлайн проект на Нова Телевизия и имаме вече договор за още един сезон + още 1 по-мащабен проект от същия инстаграм тип + обмисляме стартирането на едно мое си по-публицистично предаване със социален и психологически привкус(скоро ще ви разкажа). Направо звучи невероятно, а само преди година всичко това бяха просто затиснати от страховете ми пориви. 

Тази година искам да стигна още по-далече в личностното си развитие. Искам вече да има за Миглена. Не знам как да ви обясня, но досега всичко винаги съм правила за някой друг - както обичах да казвам “аз съм нищо, каузите ми са по-важни”. Вие знаете ли, че имам 1 декар склад с дрехи, а ме е страх да си взема 1 рокля за мен - особено когато е търсена в момента - да не ощетя някой клиент. Имам чувството че имам 1 тон енергия става ли въпрос за някой друг. А за мен - нула. Вече не искам да е така. Искам аз да си стана център, това ще ме направи още по-силна и ще мога да градя още повече и да бъда още по-полезна. Вече не ме е страх да бъда Миглена. И не ми трябва обвивката на МЕГЗ, за да се чувствам значима. МЕГЗ е едно от най-важните неща в живота ми. Обожавам работата си, благодаря на Господ за това,че върви толкова добре.Но аз съм много повече от това и от тук нататък искам цялото изобилие за себе си. 

По този път ще вървя тази година. Най-голямото щастие за мен ще бъде ако и в тази посока вървим заедно.Вярвам,че може да изградим много! Обичам ви безкрайно!"

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft