Месечен хороскоп за май 2019-Луната ще има огромно влияние върху финансовата стабилност-Паричен успех за две зодии

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Месечен хороскоп за май 2019-Луната ще има огромно влияние върху финансовата стабилност-Паричен успех за две зодии
24171
Месечен хороскоп за май 2019-Луната ще има огромно влияние върху финансовата стабилност-Паричен успех за две зодии

Периодът от 6 май до 12 май 2019 г. е белязан от фазата на изгряващата луна. Това е идеалното време за укрепване на бюджета и самореализацията. Въпреки това е важно да не се прекалява, прекомерната активност е изпълнена с емоционална преумора.

Пълнолунието се пада на 18-ти, Луната ще има огромно въздействие върху материалната ситуация на всички знаци на зодиака. Основната задача е правилно и ефикасно да разпределяте парите, които имате, за да поддържате или постигнете финансова стабилност.

Овен

Овен, за вас май е идеалният период за подписване на доходоносни договори, откриване на собствен бизнес и стартиране на дългосрочни проекти. Но не забравяйте за предпазливост при сключването на финансови транзакции, дейността на измамниците ще бъде извън мащаба

Началото на последния месец на пролетта ще бъде свързано с някаква апатия и липса на инициатива. Хороскопът за май 2019 г.

е окуражаващ: до края на първото десетилетие типичните Овни ще усетят прилив на жизненост, а социалната и бизнес активността ще се върне.

Второто десетдневие на май ще укрепи лидерските и ораторски качества, другите ще започнат да ви слушат. Много от тях ще се интересуват от нещо ново, това е добро време за самообразование и запълване на пропуски в знанията. В наши дни е възможно активно развитие в сферата на бизнеса или работата. А някои представители на зодията въобще ще преосмислят обичайния си начин на живот и ще внесат забележими промени в него. Звездите ви съветват да се съсредоточите върху спортната тренировка, умерените натоварвания ще допринесат за производителността и емоционалната стабилност.

И краят на периода ще бъде най-хармоничното време, Овен ще бъде спокоен и разумен. Ако имате някаква объркана ситуация или незавършена работа, тогава повечето от въпросите ще бъдат разрешени спонтанно и без никакви специални жестове от ваша страна. Хороскопът препоръчва да се пазите от всякакви конфликти, за да избегнете негативно влияние отвън.

Третото десетилетие е просто създадено за семейно забавление и романтичен отдих, обърнете внимание на тези, които обичате.

Телец

Телец, през май трябва да избягвате прекомерно физическо натоварване - те могат да причинят болки в гърба. Погрижете се за себе си

Началото на май 2019 г., според хороскопа за Телец, ще бъде най-неблагоприятно: вероятно е изострянето на хроничните рани, възможни са проблеми в отношенията с близки и бизнес партньори, финансовото положение едва ли ще ви направи щастливи. Тези дни е необходимо да проявявате сдържаност, да не влошавате ситуацията, да се грижите за репутацията си. Междувременно, първите десет дне не е подходящият момент за големи разходи и парични инвестиции, рисковете са високи под влиянието на измамниците.

След настъпването на новолунието делата на типичния Телец постепенно ще се изкачват нагоре, а до средата на месеца представителите на знака ще бъдат в отлично настроение и физически тонус. Това е идеалният момент за разнообразна комуникация и бизнес взаимодействие. Звездите ви обещават безкористна подкрепа от приятели или роднини, не отказвайте предлаганата помощ.

Краят на периода ще се развивате. Можете да си позволите приятни покупки, но не трябва да се нагорещявате. Възможни обещаващи познанства, някои ще намерят половината си.

Последното десетилетие благоприятства личностното израстване, интелектуалната и духовна дейност. Не си губете времето - научете нови неща и работете върху себе си.

Близнаци

Близнаци, звезди предупреждават: в последните дни на май бъдете по-внимателни по пътищата, гледайте думите и делата си

Според хороскопа за май 2019 г. Близнаците в началото на месеца трябва да се забавят. Първото десетдневие е благоприятно за измерен начин на живот и качествена почивка. Опитайте се да възстановите физическата сила и енергийните ресурси. Ако има такава възможност, откажете допълнителни служебни задължения и отложите домашните задължения.

В същото време вторите десет дни ще бъдат по-продуктивен и интензивен период. Типичните представители на вашия знак ще преживеят емоционален подем, ще се появят много необикновени идеи. В този момент, повишена ефективност, ежедневни задачи, ще бъдете като "пружинки". А и това е чудесен момент за бизнес пътувания и пътувания, пътят ще даде само положителни впечатления. Звездите предричат: сега четенето ще бъде най-добрият източник на полезна информация.

Последното десетдневие на май ще бъде най-продуктивният етап на месеца. Кариеристите ще могат да установят външни отношения, а неочакваните перспективи могат да се отворят в бизнеса. Това е идеалният момент за интензивно обучение и духовно развитие.

В самия край на творческия потенциал на Близнаците ще се увеличи, ще се окажете в светлината на прожекторите. Възлюбени и близки хора ще бъдат вашата подкрепа във всички въпроси и начинания. И важна информация ще отиде при вас.

Рак

Раци, предпазливостта сега е необходима в любовта: семейството трябва да наблюдава вашите действия, в противен случай рискувате да изпаднете с половина за дълго време; онези, които не са женени, могат да се срещнат с интересен човек, но е вероятно търговските мотиви да управляват този човек

Що се отнася до Рак, тогава с хороскоп за май 2019 г. значими събития този период няма да ви донесе. Вярно е, че не трябва да се отпускате напълно, иначе скоро ще трябва да се справяте със затруднения както на работното място, така и в личния си живот. Не избягвайте преките си задължения, поддържайте вътрешна дисциплина.

Средата на месеца ще бъде свързана с разрешаването на дългогодишни парични въпроси. По това време са възможни непланирани срещи и пътувания, които ви обещават добри резултати. Но се въздържайте от важни финансови манипулации, за да не паднете за спекуланти.

Събитията от третото десетилетие ще бъдат обвързани с роднините на дома. Раците ще бъдат ангажирани в решаването на някои проблеми, свързани с близки роднини. И много от тях ще поеме подобряването на апартамента или вилата: покупките за тази цел ще бъдат печеливши и успешни, а бюджетът ще бъде бързо възстановен.

Кариеристите в последните дни на пролетта могат да разчитат на чуждестранни бизнес пътувания или подкрепа от чуждестранни спонсори.

Лъв

Лъвовете до края на май ще почувстват срив, а обичайната почивка и сън няма да помогнат. Препоръчително е да отидете на едно малко пътуване до природата, където никой няма да ви попречи да се отпуснете напълно и да придобиете сила

Хороскопът за Лъв за май 2019 предвижда: през първото десетдневие богатството може да се отвърне от представителите на Огъня. Очаква се обостряне на хроничните заболявания, като общото благосъстояние може да се влоши. Освен това не се изключват финансови затруднения и неуспехи в планираните планове. Звездите се препоръчват да се избягват рискови действия в областта на кариерата и бизнеса, както и да се чака с отговорни решения за любовния фронт.

Креативната природа на вашата зодия ще бъде възнаградена в средата на месеца. Вторият десетдневен период ще донесе успех в професионалната област, можете да затвърдите лидерската си позиция. Това е добро време за преминаване на курсове за спешна подготовка и възстановяване на интелектуалните ресурси. До 18-ти ще има увеличение на жаждата за физическо натоварване и здравословен начин на живот, ако желаете, бързо ще възстановите здравето си.

Краят на пролетта може да донесе необичайни познанства, които като цяло ще са ключът към вашите перспективи. Тези дни Лъвовете ще постигнат абсолютна хармония с близки приятели, колеги и бизнес партньори. И приятелските отношения ще бъдат укрепени: не отказвайте искрената помощ на вашите другари, тогава някои от вашите амбициозни планове ще дойдат до светкавична скорост.

Дева

Дева, не трябва да се тревожите за парите през май: вие сте в стабилна финансова ситуация, най-важното е да се въздържате от напълно ненужни покупки.

Първите дни, както показва хороскопът през май 2019 г., ще бъде изключително апатичен и емоционално труден етап за Девите. Дори най-познатите случаи ще ви доведат до депресивни настроения. Но след фазата на новолунието, която пада на 4-ти, ще успеете да се съберете заедно. До края на това десетдневие типичните представители на вашия герой ще се забавляват с ценно и дългоочаквано придобиване, а някои най-накрая ще доведат до въпросите, свързани с недвижимите имоти.

Началото на второто десетдневие благоприятства проектирането на заеми и вноски, началото на строителните и ремонтните работи. В същото време в средата на май се очаква творческият потенциал на Дева да се увеличи, което ще допринесе за по-голяма производителност на труда и в бизнеса. Звездите ви обещават успех във всички сфери на живота, при условие че ще дадете всичко най-добро.

В крайна сметка, някои хора от зодията ви могат да разчитат на срещи с хора с еднакви мисли. А целенасочената природа ще ги възнагради с кариерно развитие, атрактивни оферти в областта на професионалната дейност и увеличаване на доходите.

Междувременно през последните пролетни дни обещават самотни девици съдбоносно познаване на противоположния пол. Най-вероятно с този човек ще се окажете подобни и близки както духовно, така и физически.

Везни

Везни, през май, нервната система и стомашно-чревния тракт са особено уязвими, така че е важно да не се преуморява и да се следва диетата. Опитайте се да отидете на отделно ястие или да отидете на щадяща диета с ограничение на мастни и сладки ястия.

Първите дни от месеца ще бъдат много напрегнат период за Везни. Хороскопът за май 2019 г. не изключва възможността за остри конфликти с приятели, роднини и близки. По това време си заслужава да следвате собствените си емоции, в противен случай не може да се избегнат сериозни разделения и дори разделения.

След новолунието, което ще има на 4 май, ситуацията ще започне да се променя към по-добро. Типичните представители на въздушния елемент ще могат да възстановят отношенията си с важни хора и да сключат мир с нарушителите. Това е подходящ момент за укрепване на семейните връзки и взаимното разбирателство и нежност ще се върнат към любовните съюзи.

Активната и натоварена сцена ще бъде средата на май. Везни ще усетят прилив на сила и ще бъдат в чудесно настроение. Мнозина ще могат да преодолеят вътрешните противоречия, които ще повлияят положително на всички сфери на живота.

Междувременно, третото десетдневие ще ви накара отново да се тревожите. Най-вероятно конкурентите или критиците се активират и се опитват да ви провокират в конфликт. Звездите препоръчват да се поддържа спокойствие и бодрост. В професионалното направление се препоръчва да се действа бързо и уверено, след което всичко ще се окаже във ваша полза.

 

Скорпион

Самотните Скорпиони, не се отчайвайте: Май може да се случат при много интересни и неочаквани обстоятелства, като среща със стар познат, която може да се превърне в нова, силна любов.

Хороскопът за Скорпион за май 2019 предвижда: началото на периода ще бъде напрегнато, финансовата ситуация ще бъде нестабилна, а благосъстоянието ви дори може да ви разочарова. Освен това се очаква бум от официални задълженияи абсолютната липса на време. Звездите ви предлагат търпение и се въздържат от неразумни разходи, опитват се да търсят странична работа, а допълнителните доходи сега не са излишни.

Но междинната десетдневка ще бъде свързана с постепенното стабилизиране във всички области на жизнената дейност на Скорпионите. Тези дни, вашите идеи най-накрая ще започнат да носят първите плодове, но финансовите начисления не са изключени. До края на втората седмица типичните представители на знака могат да се отдадат на себе си и роднини с приятни дреболии.

Последната десетдневка благоприятства творческите инициативи и самообразованието. Някои ще могат да направят полезни контакти, които ще допринесат за успеха в бизнеса или кариерата. В края на май отделете време на семейството и близките си, не забравяйте за деца и възрастни роднини.

Краят на пролетта може да даде на Скорпионите радостна среща с някого от миналото. Може да видите училищни приятели или приятели от детството.

Стрелец

Стрелец, в последния уикенд на май може да се наложи внимателно шофиране, да играете безопасно и да следвате всички необходими правила за безопасност

Началото на десетдневката е малко вероятно да бъде успешна за Стрелец. Хороскопът за май 2019 г. обещава много малки конфликти в семейството, с близки, съседи и просто познати. И това не е подходящото време за дълги пътувания. Важно е да се пазите от крюки до 5-ия ден - негативното влияние отвън може да развали вашата репутация. Последните дни на този десетдневен период ще донесат разбиране от страна на вътрешния кръг и подкрепата на съюзниците, вашето самочувствие ще се увеличи значително.

В средата на месеца понякога ще бъде набор от познати и срещи, типичен Стрелец ще води обществен начин на живот. Полиглоти, лингвисти, преводачи и само личности на вашия знак, които познават различни чужди езици на високо ниво, ще могат да придобият специална позиция в обществото. Това е подходящият момент за посещение на социални и културни събития.

Краят на пролетта може да не е толкова добър, колкото сте планирали. Рисковете от големи кавги с партньор в живота се увеличават, а приятелствата могат да бъдат на ръба на счупване. Звездите ви съветват да не правите внезапни заключения и да изберете тактика на изчакване.

Козирог

Козирозите, в края на пролетта трябва да обърнете внимание на работата на черния дроб - струва си да преминете пълен преглед, така че потенциалното заболяване да не бъде хронично

На хороскоп за май 2019, първите няколко дни от месеца ще се окажат невероятно обезпокоителни понякога за Козирозите. Дори не разчитайте на почивка, защото преди вас ще има случаи, които изискват спешна намеса. Звездите не съветват да се извършват големи финансови манипулации по това време. След 5 май, напрежението започва да намалява, ще можете да се присъедините към обичайния ритъм на живота. Влиятелни покровители ще се появят и неясни перспективи ще се отворят, изглежда, че можете да изготвите план за действие за оставащия период.

Междувременно, краят на първия десетдневен период бе белязан от любовни изненади: сингъл Козирозите могат да разчитат на романтично запознаване с приятно продължение.

В средата на месеца късметът ще придружава всички представители на астрологичния кръг. Типичните Козирози ще постигнат желаното в професионалната област и в бизнеса. Най-трудните въпроси ще бъдат решени за кратко време благодарение на подкрепата на правилните хора. И семейните мъже най-накрая ще се насладят на спокойствието на дома.

В края на пролетния етап е препоръчително да се обърне внимание на собствения си образ: дошло е време за творчески промени, всеки експеримент с вашия външен вид ще се окаже успех за вас и ще допринесе за повишаване на самочувствието.

Водолей

Водолей, в края на май можете да бъдете посетен от вдъхновение: искате да направите нещо със собствените си ръце, например изискано кулинарно ястие или плетена играчка ... Не ограничавайте импулса си, креативността може да стане стабилен допълнителен доход

Първите десет дни обещават на Водолей всякакви изненади: интересни срещи и запознанства с колеги по дух, материални стимули на работното място или неочаквани печалби от дългогодишни бизнес проекти. Основното нещо е да не се отпускаш, защото от 11-ти има временни затруднения на всички фронтове.

В средата на май ще бъде двусмислено. Проблеми в професионалната арена, форсмажорни обстоятелства по пътя, негативни тенденции в правните въпроси ще бъдат заменени с бяла ивица в последните дни на второто десетилетие, натрупаните проблеми бързо ще изчезнат без вашата активна намеса. И също така вероятно романтични подаръци и покани за забавление.

Най-продуктивният етап ще бъде края на месеца. Време е за кариерно развитие, развитие на бизнес идеи, укрепване на авторитета в бизнес средите. Творческата природа ще може да реализира своите идеи.

Семейството на Водолей в края на пролетта ще бъде заобиколено от грижа и внимание, но в новосформираните съюзи могат да възникнат различия.

Риби

Риби, през май, здравето няма да ви разочарова. Хрема е всичко, който може да ви се случи.

Според хороскопа за май 2019 г. началото на периода за Риби ще бъде много напрегнато. Сложни ситуации ще се появят в почти всички области на живота. На личен фронт ще трябва да отстоявате правата си, а по професионален път ще ви трябва решителност и воля.

Вторите десет ден, напротив, ще донесат мир и хармония. В романтичната сфера и семейство взаимното разбирателство е върховно и ситуацията в бизнеса и кариерата се стабилизира. Кариеристите могат да отидат на отговорно бизнес пътуване, което ще донесе положителни резултати и приятни емоции. Творческите личности ще се занимават с пазаруване, ще се срещнат с хора с еднакви идеи и вероятно ще привлекат подкрепата на един интелигентен приятел.

Някои представители на знака ще се отворят с изцяло нова страна, а вие сами ще се изненадате от тези способности, които дори не сте подозирали.

Началото на третото десетилетие е по-добре да се посвети на най-близките. Пристигането на близки от друг град, или чужбина далеч не е изключено. И в края на месеца, типичните Риби се насърчават да се включат в самоусъвършенстване и обмен на информация.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft