Месечен хороскоп за юли 2020 г.-Овен да чака благоприятен период, Лъв-допълнителни доходи

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Месечен хороскоп за юли 2020 г.-Овен да чака благоприятен период, Лъв-допълнителни доходи
41172
Месечен хороскоп за юли 2020 г.-Овен да чака благоприятен период, Лъв-допълнителни доходи

Овен през юли 2020 г.

Овен чака благоприятен период. Юли ще бъде приятен месец, който е подходящ за решаване на ежедневни проблеми и укрепване на отношенията. Ще бъдете уверени в своите партньори и любими хора. Благодарение на увереността във всичко, вие ще можете да постигнете много и да опитате себе си в нова област.

Отношения и семейство

В любовната сфера могат да възникнат недоразумения. Цялата ви вина е вашето чувство за лидерство. Няма да искате да се откажете от кормилото през втората половина и сами ще контролирате всичко. Това може да предизвика у партньора негодувание, караница и спор. Хороскопът ви съветва да бъдете по-меки и понякога да пускате ситуацията чрез гравитация.

Много Овни трябва да мислят за минали връзки. Може би сте предприели необмислена стъпка и сте побързали много. Имате шанс да върнете всичко, освен ако разбира се не сте готови за промяна. Някои представители на знака ще трябва да работят усилено върху характера си.

Семейният Овен ще бъде тясно ангажиран с домашните проблеми и отглеждането на децата. Трябва да се суетете много, за да постигнете желания резултат. Звездите съветват да намалят контрола над ситуацията и да позволят на децата да бъдат малко по-независими.

Здраве и начин на живот

Слабата точка на Овена през юли ще бъде стомашно-чревния тракт, който ще реагира на всякакви фактори, независимо дали става дума за недохранване, стрес и околната среда. Минимизирайте рисковете от усложнения. Яжте диета и преминете към правилното хранене. Алкохолът и тютюнопушенето предизвикват само хронично заболяване. За да намерите правилната диета, консултирайте се с диетолог.

Ако все още не можете да се отпуснете, тогава е време да научите техниките на медитация и релаксация. Те ще помогнат за поддържане на баланса в тялото и ще могат да се успокоят във всяка ситуация. Такива упражнения ще облекчат проблемите с гърба и ставите. И не забравяйте за сутрешните упражнения, които стартират тялото преди нов ден.

Кариера и работа

Финансовите затруднения могат да възникнат само поради погасяването на някакъв дълг. Ще ви припомнят някои задължения, за които отдавна сте забравили. Пригответе се за неочаквани поръчки или пътувания. Много Овни няма да харесват дългите пътувания, но те ще донесат материална стабилност. Като имате допълнителна стотинка, харчете я за радостите на семейството или любимите хора. Направете приятна изненада за тях или отидете на почивка.

Телец през юли 2020 г.

Телецът ще бъде привлечен в цикъла от събития, които ще изискват светкавично решение. Имате много надежди, така че не можете да се откажете. Вашето мото е „само напред и напред“. В края на месеца ще има желание да се направят ремонти или да се направи подобряване на дома.

Отношения и семейство

През юли семейството Телец чака многобройни разногласия. Ще трябва да спорите много, например, когато избирате тапет или правилното родителство. Звездите се съветват интелигентно да решават всички възникнали проблеми. Не отрязвайте рамото, винаги можете да седнете и да обсъдите всяка ситуация. Направете компромис. Вашата емоционалност ще ви попречи да разрешавате доброволно проблеми. Затова започнете със себе си и се погрижете за собственото си възпитание.

Любителите на Телец, току-що влезли във връзка, очаква нов етап. Усещането да се влюбите ще ви даде увереност във всичко. Бъдете готови за първите изповеди и важна стъпка. Може би ще бъдете взети изненада. Бъдете сигурни, че Белият плъх ще подготви само добри изненади за вас и не се страхувайте да ви отговори отново.

Здраве и начин на живот

През юли Телец очаква незабравима ваканция край морето. Морският климат ще ви бъде от полза и ще излекува старите ви рани. Всички кожни проблеми могат да бъдат решени с помощта на солен въздух и вода, но не бива да се забърквате в тен. Има риск от силно слънчево изгаряне и изгаряния, затова използвайте слънцезащитен крем. Отивайки на почивка, не забравяйте за аптечката. Ще ви трябва малко лекарство.

Много Телец ще трябва да помнят за превенцията на сърдечно-съдови заболявания. Може да се появят внезапни пристъпи на болка в гърдите, които ще изискват спешна хоспитализация. Хороскопът излъчва, че сега преминават сериозни заболявания, може би тялото ви ще се повреди поради силна умора и пренапрежение. Ако започнете лечението навреме, тогава всичко ще се получи.

Кариера и работа

Хороскопът съветва Телец да намали импулсите им, защото през юли новите върхове не ви очакват. Сега е по-добре да планирате почивката си и да си починете. По време на работа ще има възможност за допълнителни приходи, благодарение на допълнителното натоварване. Допълнителната материална печалба вече ще ви е от полза, защото до края на месеца ще има проблеми, които изискват големи разходи. Не се страхувайте да вършите двойна работа, защото това не само ще бъде оценено от властите, но и ще ви помогне да спестите малка сума.

Индивидуалните предприемачи ще могат да се отпуснат за известно време. Сега конкурентите няма да се намесват. С голяма вероятност ще можете да направите голяма крачка към разширяване на собствения си бизнес. По трудни въпроси ще ви помогне добър съветник, с когото трябва да поддържате връзка в бъдеще. Много Телец ще трябва да покажат благодарност на специални хора, които ще им помогнат в трудна ситуация. На безработните представители на знака също ще бъде предложена добра позиция благодарение на приятели.

Финансовата страна ще бъде нестабилна. Ще възникнат непланирани разходи, които ще изискват заеми. Ако заемате пари, тогава не забравяйте да планирате допълнителен бюджет, за да не бъдете в дългова дупка дълго време.

Близнаци през юли 2020 г.

Близнаци чака спокойно лято. Ще имате незабравима ваканция, нови усещания, приятни познанства и много други приключения. Не бързайте за нови неща. Юли не е най-доброто време за старт, затова се оставете на ситуацията и се насладете на лятото. Краят на месеца ще донесе много положителна комуникация и нови познанства.

Отношения и семейство

Всяко романтично запознанство е обречено на по-нататъшно развитие. Бъдете готови за покани за среща, получаване на президенти от любовник. Ще бъдете много изненадани от поведението на партньор, който просто ще ви разпусне. Разгърнете чувствата си и си отвърнете. Много Близнаци ще бъдат изплашени от подобно усърдие, хороскопът съветва да бъдете по-доверчиви и спокойни и тогава отношенията ви ще се развият в правилната посока.

Семейните дела не изискват големи разходи. Ще сте спокойни, тъй като вашият партньор ще поеме всички основни задължения. Бъдете му благодарни за това. Не забравяйте да прекарате време заедно. Тези, които скоро ще станат родители, трябва да се грижат за подобряването на домовете си. Планирайте ясно дейностите си и се насочете към важни покупки.

Хороскопът съветва да не влачите външни хора в живота си. Всяка кавга трябва да остане невидима за другите. Изваждайки мръсно бельо от колибата си, рискувате да получите нови проблеми поради натискане на околните около вас.

Здраве и начин на живот

Отивайки на почивка, не забравяйте, че не можете да сте много студени. Студените морски и ледени напитки могат да провокират възпаление на белите дробове и бронхите. Устната ви кухина също е уязвима. Могат да се появят множество язви, стоматит и други възпалителни процеси. Също така, хороскопът съветва да лекувате зъбите си, за да не ви изненада болката в най-неочакван момент.

Последното десетилетие на юли е благоприятно за всякакви козметични процедури. Отидете в спа център или вземете решение за дълго планирана процедура. Не забравяйте да почистите козметичката. Ако за този период е планирана операция, тогава бъдете сигурни, че тя ще бъде успешна и няма да доведе до усложнения.

Кариера и работа

През юли Близнаците ще трябва да се бият за място под слънцето. Някой иска да ви отхвърли заради собственото си благополучие. Не трябва да допускате това, затова се вкопчвайте с всички сили за това, над което работите толкова дълго. Ще има шанс да се състезаваш с някого. За да направите това, ще трябва да работите здраво и да докажете своя професионализъм. Звездите ви съветват за благоприятен изход, ако не сте мързеливи.

Бизнесмените ще трябва да работят усилено и да влязат в дългове, за да разширят бизнеса си. На някого може да изглежда, че бизнесът е разклатен, но ситуацията обещава да се стабилизира до края на месеца. Белият плъх съветва да се избягват лъжливи работници. Обърнете внимателно персонала си и разберете кой изтича информация към конкурентите. Внимавайте, когато подписвате документи. Има голяма вероятност от изневяра.

Рак през юли 2020 г.

Раците ще трябва да се борят за място под слънцето във всеки смисъл. Умората ви ще се отрази на личните взаимоотношения и бизнеса. Ще бъде трудно да намерите време да се отпуснете, но не губете сърце. Даден е натоварен период за анализ на грешки и разглеждане на информация. Във всяка трудна ситуация ще ви бъде гарантирана прилична среда.

Отношения и семейство

Представителите на знака Рак ги очаква труден период за изясняване на отношенията. Дългогодишен партньор ще обяви умора и ще ви остави в труден момент. Ако вие сами го желаете, тогава спокойно оставете болната връзка в миналото. Вземете решение за отчаяна стъпка и пуснете другата половина сред природата. По-късно вие сами ще разберете, че ви е толкова удобно.

В трудни моменти семейството ще ви помогне. Ако имате финансови или домашни затруднения, тогава можете спокойно да се обърнете към по-възрастни роднини, които ще дадат практически съвети. Съпрузите могат да възникнат конфликти поради липса на финанси или неправилно родителство. Тази криза просто трябва да се преживее и да се поучи от нея.

Винаги около Рак ще има много ухажори, но само няколко ще изпитат искрени чувства към вас. Вие също не искате да ви отговори. Хороскопът ви обещава много дати, които за съжаление няма да доведат до сериозна връзка.

Здраве и начин на живот

Хороскопът съветва да се грижите за тялото си. Време е да поставите формулярите в ред. Може би сте натрупали много излишни килограми или просто ви е необходима диета, за да коригирате фигурата. Не продължавайте с гладна стачка, тъй като добавките възпалят органите на стомашно-чревния тракт. По-добър вариант би била протеиновата диета.

Купата ще доведе до много проблеми с дихателната система. Може да се появи хронично бронхиално заболяване. Не се опитвайте да се лекувате с алтернативни методи, но незабавно се консултирайте с лекар. Просто изберете надеждни професионалисти, на които имате доверие. Целенасочените Раци ще могат да постигнат страхотни резултати в промяната на външния си вид поради силата на волята си.

Кариера и работа

Пригответе се за жестока конкуренция на работното място. Някой забележимо иска да ви седне. Не трябва да предавате авторитета си на никого. Правете всичко, което шефът ви поиска и не се мързете да си вършите работата перфектно. Сега всеки фиш ще играе срещу вас, завистливите хора просто чакат вашия провал. Докажете на себе си и на ръководството си, че можете да бъдете по-достойни за повишение.

В средата на месеца ще се трупат много хартиени работи, което ще изисква участието на знаещи хора. Не се колебайте да помолите помощта на надеждни колеги или приятели, които са запознати с този проблем. Надзорниците могат да се дразнят от забавянето на всяка работа. В края на месеца обаче ще намерите достойна промоция.

Материалната страна на Рака ще бъде стабилна. Не изисква големи инвестиции във всеки бизнес. Можете спокойно да разчитате на големи покупки, защото способността ви да спестявате ви е помогнала повече от веднъж.

Лъв през юли 2020 г.

През юли ще трябва да се адаптирате към бъдещи обстоятелства. Очакват ви най-различни емоции. Трябва да вземете много решения и да действате, без да мислите. Най-добрият начин да се справите със стреса е да отидете на почивка и да се отпуснете. Времето ще постави всичко на мястото си.

Отношения и семейство

Хороскопът съветва да не подреждате нещата през този период. Опитайте да се отпуснете и потърсете компромиси. Ако е възможно, тогава останете с другата половина отделно. Малко раздяла ще ви помогне да си спомните колко цените чувствата си към партньор. Благодарение на това животът ви ще бъде изпълнен с нови цветове и разнообразие в интимния живот.

Оставете партньора да управлява връзката за известно време. Оставете го да решава важни въпроси и да отглежда деца, а вие трябва да си починете добре. До края на месеца ви е обещан благоприятен период, който ще ви донесе много удоволствие. Пригответе се да получавате подаръци, комплименти, покани за различни събития. В края на юли животът ще заблести с нови цветове и ще изведе отношенията на ново ниво.

Самотните Лъвове ще усетят вълна от внимание от околните. Сега сте на върха на сексуалността и привлекателността и привличате противоположния пол. Просто трябва да флиртувате и да се споразумеете за дати. Възможно е някой да се приближи твърде близо до вас и вие да си позволите да се отворите към друг човек.

Здраве и начин на живот

Лъвовете трябва да избягват повишените физически натоварвания, особено в горещините. Възможно е да възникнат нарушения на сърцето, проблеми с дишането и мускулно напрежение. Сега сте най-травматични, така че трябва да избягвате потенциално опасни дейности и физическа активност. Изберете релаксираща почивка, която се ограничава до плуване, слънчеви бани. Тръгвайки на дълго пътуване, не забравяйте за аптечката, която винаги трябва да бъде с вас. Някои лекарства ще ви бъдат полезни.

Хороскопът ви съветва да правите козметични процедури. Масажът, обгръщането на тялото, акупунктурата и други процедури ще ви помогнат да върнете баланса в нормално състояние и да настроите емоционалното си състояние. Изпробвайте нови начини за релаксация, които по-рано не са ви били известни.

Кариера и работа

Лъвовете ще постигнат това, което искат, ако не са мързеливи. Сега спокойно можете да се заемете със сложни проекти, които са ви плашили преди. Сега можете да се справите с всякакви задачи. В началото на месеца ще трябва да се справите със стари проблеми и да натрупате нечия незавършена дейност. Ще ви бъде поверена важна работа с документи, в които ще докажете своята стойност. Ръководството е уверено във вас и ще ви повери най-важните проекти.

Периодът на ваканцията може да бъде неблагоприятен във финансовия сектор, което значително ще намали настроението. Допълнителните доходи ще ви донесат любимото хоби. Ако шиете добре, рисувате добре или знаете как да пеете, тогава можете да спечелите малка сума, която ще засили финансовото ви състояние. Много творчески личности ще могат да се докажат по-добре, отколкото са предполагали. В средата ви ще се появят познати, които ще искат да сътрудничат с вас или да направят печеливша оферта.

 

Дева през юли 2020 г.

През юли Дева ги чака истинска промяна. Всичко няма да се получи, както сте планирали. Ще ви отнеме много сили и енергия, за да претворите някои идеи в реалност. Опитайте се да не изпадате във вълна на депресия поради някои неуспешни победи. За да не се обезкуражавате, ще трябва да добавите цветове към личния си живот или да промените имиджа си.

Отношения и семейство

В любовната връзка всичко ще зависи от това как се държи Девата. Всяка връзка ще приключи с вашето щракване и нови познанства ще се осъществят само по ваша инициатива. Може да се наложи да се сблъскате със сериозен избор между приятели и лично щастие. Старши роднини ще ви помогнат да вземете правилното решение, който ще ви даде добър съвет.

Семейните Деви ще преживеят малка криза, която ще ги накара да мислят за бъдещето. Мнозина ще искат да променят ситуацията и да се преместят на ново място. Белият плъх е доволен от това решение и ще помогне във всякакви начинания. Съвместният ремонт ще ви обедини със съпруга / съпругата. Опитайте се да се обединявате по-често по важни въпроси и тогава няма да има място за кавги.

Краят на юли може да изисква много усилия по отношение на отношенията. Често ще бъдете помолени за услуги от по-възрастни роднини. Също така много внимание ще изискват децата. Не трябва да изпускате от поглед възпитанието на вашето дете, в противен случай ще разедините плодовете на вашето „възпитание“ в бъдеще.

Здравословен начин на живот.

През юли здравето на Дев няма да е на най-доброто ниво. Напомнете си за стари проблеми със ставите и главоболие. Вашата чувствителност към времето ще ви накара да се отпуснете и да приемате лекарства по-често. За да избегнете проблеми със съдовете, трябва да започнете да спортувате. Не избирайте вдигане на тежести, предпочитайте спокойните спортове. Часовете по пилатес или танци са чудесни за жените. Важно е мъжете да ходят на плуване или да карат колело, ако няма противопоказания.

Добър ефект върху тялото ще има терапевтичен масаж. Не забравяйте да се запишете за курс от процедури и в края на юли ще забележите подобрение в тялото. Ваните за опаковане и кал ще ви помогнат да се отървете от болката в коляното. Би било хубаво да посетите спа зоните.

Кариера и работа

Има много промени, които чакат Дева са в кариерата им. Трябва да се работи усилено и суетене. Бъдете готови за шум от задачи, които само вие можете да вършите. Властите много ще разчитат на вашето участие в някои важни проекти и могат да ви изпратят в командировка, което не бива да отказвате. Освен пари, ще получите много полезна информация, която ще ви бъде полезна в бъдеще.

Смелата Дева ще иска да направи своето нещо. За да направите това, претеглете плюсовете и минусите. Разбира се, вашият потенциал е достатъчен за развитието на собствен бизнес, но сега не е най-подходящото време за стартиране на нов бизнес. Изчакайте до есента, докато този път ще имате шанс да спестите достатъчно пари.

 

Везни през юли 2020 г.

Юли ще тества Везните за сила. Ще трябва да разрешите много различни ситуации, дори и такива, които не се отнасят за вас. Приятели и близки ще разчитат много на вас. Не отказвайте помощ и им дайте ръка в трудни моменти. Краят на месеца ще донесе неочаквани новини, които ще променят вашите планове.

Отношения и семейство

В отношенията на Везните ще настъпи спокоен период, когато не искате да разберете нищо. Единственото, което може да засенчи ситуацията, е ревността. Най-вероятно ще бъдете по-ревниви, отколкото сте някой. Вероятно давате повод да флиртувате с непознати и колеги от работа. Не забравяйте, че нахалното поведение може да причини срив в ранните етапи. Ако не сте готови за сериозна връзка, тогава е по-добре да ги изоставите напълно.

Семейните представители на знака ще се грижат за отглеждането на деца. Новосъздадените родители ще бъдат заети с домакински дела, което ще се отрази на интимния им живот. По-добре е да преживеете труден период с достойнство и да не се разпилявате с упреци. Преодоляването на трудностите ще помогне на по-възрастните роднини. Свържете се с тях за помощ по домакинската работа и не забравяйте да им благодарите навреме.

В края на юли Везни чака забавна почивка. Може би това ще е покана за сватба или рожден ден. Купете няколко тоалета и вземете другата половина със себе си.

Здраве и начин на живот

В началото на месеца Везните няма да имат време за спорт. Болестите на ставите, които ограничават движението, ще се влошат. Трябва да прибягват до лекарства и билкови лекарства. Също през юли ви се показва физическо лечение. Не забравяйте да вземете курс за масаж, просто изберете професионалист. Не се включвайте в потенциално опасни спортове поради риск от нараняване. Също така избягвайте дълбочина. Въпреки факта, че знаете как да плувате, водата представлява определена опасност за вас през юли.

Алергичните реакции могат да се влошат в средата на месеца. Бъдете избирателни в храната и не злоупотребявайте с горски плодове. При бебешките везни е много вероятно да възникне чревно разстройство. Необходимо е комплектът за оказване на първа помощ да се попълни с необходимите средства, така че болестта да не застине от изненада. Когато пътувате, избягвайте съмнителната храна и се опитвайте да се храните правилно.

Кариера и работа

Много Везни ще станат заложници на ситуацията на работното място. Можете да изпаднете в червата на кавги на други хора, което ще се отрази на репутацията ви. Някой забележимо ще иска да ви остави виновен, така че внимавайте да не говорите за вашите планове. В края на месеца ще ви предстои трудна задача, която ще изисква много усилия и време. Основното е, че всичко няма да бъде пропиляно и ще бъде отчетено към вас в бъдеще.

Звездите говорят за големи рискове за отделните предприемачи. Сега във вашите дела има затишие, което няма да донесе правилен растеж и ще ви ограничи във финансите. За да се отървете от натоварващите проблеми на работното място, звездите се съветват да си намерят сътрудник, който ще помогне по правни въпроси и ще ви каже как да продължите.

Белият плъх съветва да запазите портфейла си. В края на месеца рисковете от кражби ще се увеличат. Опитайте се да не заемате пари, в противен случай ще бъде трудно да се сбогувате с привлечените средства. Създайте си навик да пестите, тогава ще сте спокойни, че винаги имате резерва на следващия ден.

 

Скорпион през юли 2020 г.

През юли Скорпионите несъзнателно ще възприемат опита на другите. Хороскопът съветва да се поучите от грешките на другите и да си направите изводи за живота си, за да не стъпвате на рейката. Сега е активно време, в което можете да направите много грешки. Бъдете внимателни и се доверете само на ума. Краят на юли ще бъде натоварен месец по отношение на нови познанства.

Отношения и семейство

Семейните Скорпиони няма да почувстват много промяна в отношенията си. Идилията и хармонията ще царуват във вашето семейство. Много представители на знака ще могат да излязат за незабравима почивка със семейството си. Едно пътуване ще ви обедини с домакинствата, както никога досега. Подарете им истински празник и по-често докажете любовта си. Много двойки се отдават на романтика, което ще е от полза. За тези, които отдавна мечтаят за деца, щъркелът обещава добри новини до края на месеца.

Самотните Скорпиони ще бъдат повече от всякога заобиколени от внимание и грижи. Ще намерите много очарователни познати и покани към днешна дата. Цялата вина е вашата неустоима външност и харизма. Способността да общувате с различни хора ще ви помогне бързо да изградите отношения и да направите приятелски контакти. Звездите съветват да не бързате да вземате важни решения и да го оставите за следващия месец.

Здраве и начин на живот

Скорпионите очакват значителни натоварвания върху тялото. До края на юли ще забележите, че сте много уморени и имате нужда от презареждане. Точно за това е подходяща почивка край морето или СПА лечение. Не забравяйте за навременния сън. Ако спите поне 8 часа, тогава ще можете да избегнете силен стрес. Гладът също може да изтощи организма, затова се опитайте да не допускате чувство на глад и изберете храна по качество. Забравете за мазните храни и бързото хранене. Дайте предпочитание само на домашно приготвена храна, която сами приготвяте.

През лятото главоболието, причинено от времето и спада на налягането, може да измъчва. Кислороден коктейл, разходка из гората, туризъм в планината и други спокойни спортове ще ви помогнат да избегнете неприятна ситуация.

Кариера и работа

За тези, които отдавна искат да се занимават с бизнеса си, съдбата ще осигури добър шанс. Имате достатъчно късмет да срещнете влиятелни хора, които ще станат близки до вас и ще помогнат в развитието на бизнеса. Основното е да се изчислят всички важни стъпки и да не се гонят бързи пари. Твоята дискретност и командни способности ще ти помогнат да изградиш своята империя и да останеш плаващ дълго време.

Обикновените работници могат да станат заложници на ситуацията. С голяма вероятност ще бъдете ввлечени в някакъв конфликт, който ще бъде много неприятен и ще остави своя отпечатък върху репутацията ви. За да излезете от водата, опитайте се да не влизате в конфликт с колегите и не налагайте мнението си на началниците си.

Финансовата страна на Скорпионите ще бъде относително стабилна и няма да създаде много проблеми. Вие харчите парите си разумно, знаете как да ги печелите и спестявате за препитание. Благодарение на тази способност вашият портфейл никога няма да бъде празен.

 

Стрелец през юли 2020 г.

Стрелецът ще има възможността да се разхожда в чужбина и да си почине добре. Вашето пътуване ще бъде изпълнено с ярки събития, които ще се заселят в паметта ви за дълго време. В края на месеца може да дойдат неочаквани гости. Един от роднините ще ви донесе неочаквана новина.

Отношения и семейство

Ще имате късмет в купидонските дела. Противоположният пол ще бъде погребан във вашия чар и ще ви позволи да бъдете лидер в отношенията. До края на юли обаче може да възникнат първите схватки и кавги поради вашия диктаторски тон. Трябва да се научите на любезност. Не си позволявайте груби думи и дела.

Семейният Стрелец умело заобикаля всички възможни финансови затруднения. Те дори ще могат да пътуват до гореща страна за незабравима ваканция. Възможно е да има проблеми с общуването с деца. Това ще се дължи на неразбиране на детето и нежелание да приеме позицията му.

Краят на месеца ще изисква много инвестиции в някакъв вид почивка. Ще трябва да организирате ментално събитие и да не щадите пари за него, защото това ще остави много спомени.

Здраве и начин на живот

През юли трябва да обърнете внимание на състоянието на бъбреците. Вземете рутинен преглед, направете тест за урина. Ако се установи заболяване, не отлагайте лечението. По-добре е да отидете в болницата и да извършите всички процедури под наблюдението на опитни специалисти.

През третото десетилетие на месеца Стрелец ще изпревари алергия във всичките си прояви. Сърбеж, зачервяване на кожата и кихане, тези прояви забележимо засенчват живота. Ако вече знаете за вашето нещастие, тогава извършете тези профилактики още преди началото му. Пийте сорбенти и се запасете с антихистамини. Не опитвайте екзотични плодове и плодове.

Регистрирайте се за йога, за да поддържате нервната си система нормална. Правилните пози и умереното дишане ще ви помогнат да създадете хармония в тялото си и ще ви научат да се отпускате в трудни моменти. Ако се претоварите с работа, ще получите нервен срив, а това не е необходимо от средата на лятото.

Кариера и работа

Най-накрая решавате да предприемете активни стъпки за постигане на желаната цел. По-добре е да не говорите за своите планове и мълчаливо да изпълнявате своите планове. Един от колегите ви завижда и ще направи всичко, за да не ви заеме висока позиция. Може да се сблъскате с клевета и измама.

Шефовете трябва да умерят стремежа си и да станат по-меки към подчинените. Не забравяйте, че летейки високо, можете да паднете болезнено. Може да ви бъде предоставена неприятна информация, която ще ви отнеме много време.

Някои Стрелец ще искат да променят радикално мястото си на работа. Хороскопът обещава успех в новите дела. Може да искате да кандидатствате в университета и да учите, това е много похвално и най-важното, много обещаващо за вас в бъдеще.

Козирог през юли 2020 г.

През юли Козирозите ще имат много планове, които спешно трябва да бъдат приложени. Може да има някои препятствия, които да ви накарат да пожертвате нещо. Непрекъснато ще ви напомня за някои задължения, с които в крайна сметка няма да се справите. Натрупването на проблеми може да ви направи депресия.

Отношения и семейство

През юли дългогодишните конфликти ще ескалират. Очаква ви раздяла, злоупотреба и много други неприятни моменти. Мнозина ще се накарат срещу вас и ще трябва да просите прошка за дълго време. В любовна връзка чака триъгълник. Ще станете заложник на несподелената любов към вас. Някой много упорито ще ви потърси, но уви, сърцето ви няма да отговори на подобни усилия. От друга страна, вие също ще изпитате силни емоции към друг човек, който ще ви бъде студен.

По принцип Козирогът ще трябва да отстъпи. Проявете благородство и бъдете първите, които се примиряват. Вашият здрав разум ще ви помогне да установите безнадеждна връзка и да възстановите стари приятелства. В края на месеца ще почувствате самота и забележимо ще се отегчите. Единичните Козирози често трябва да излизат на светло, да ходят по клубове, кафенета и кино. Може би именно там ще срещнете бъдещата си любов.

Здраве и начин на живот

С голяма степен на вероятност Козирозите ще срещнат силна умора или топлинен удар. Ходете по-често на почивка на сянка и избягвайте активното слънце. При слънчеви бани използвайте защитна козметика.

В средата на юли вероятно ще възникнат проблеми с вените. Разширени вени и хемороиди могат да се влошат. Не се колебайте да се консултирате с лекар за лечение, в противен случай болестта само ще прогресира. Може да се наложи да отидете в болницата и да преминете задълбочен преглед.

Жените Козирози трябва да изследват репродуктивната функция. Вероятни са проблеми със зачеването и раждането на дете. Намерете компетентен специалист, който ще ръководи бременността ви.

Кариера и работа

През юли много Козирози чака ваканция. Почивката ще ви бъде от полза, ще увеличите представянето си в бъдеще и ще избегнете неприятни събития по време на работа. След затишие ще дойде обикновеното ежедневие, което ще донесе много документи. Ще се справите с всякакви, дори и най-трудните задачи, като по този начин ще се превъзнасяте в очите на властите. Не се изненадвайте, ако ви се предложи да се прехвърлите на ново място на работа с по-добри условия.

Юли ще донесе добра печалба. Може би това е наследството, което сте чакали. Много Козирози ще печелят "лесни" пари. Прекарайте ги на почивка с близки или на забавление с приятели. Малко вероятно е да се окажете в безналично положение през лятото, обаче, винаги трябва да харчите парите си разумно.

Водолей през юли 2020 г.

Началото на месеца ще бъде трудно. Трябва да се потрудиш и да се отречеш от удоволствията. Дори трябва да изоставите планираната ваканция, за да се справите с натрупаните дела. Краят на юли ще бъде по-успешен. Можете да се отпуснете на семейно събитие и да се съберете със стари приятели.

Отношения и семейство

През юли самотният Водолей ще иска да направи изгодно запознанство. Вие сами ще хванете мисълта, че печалбата е по-важна от любовта. Това е коренно невярно твърдение. Такива връзки, ако започнат бързо, ще свършат много внезапно. Няма да изпитате силно разочарование, но утайката ще остане дълго време.

Семейният Водолей ще се задълбочи в минали оплаквания. Ревността и чувството за собственост ще ви погълнат. Без никакви доказателства ще обвините другата половина за изневяра, което значително ще съсипе отношенията ви. Трябва да се доверите повече на домакинството и да им дадете възможност да говорят и обясняват.

Месец е опасен за тежки действия. Не трябва да прекъсвате отношенията и да се стремите да се разпръснете за една нощ. Можете да си направите кратка почивка, което ще ви помогне да разсеете всички съмнения.

Здраве и начин на живот

Сега е подходящото време за прочистване на тялото. Възстановете черния си дроб и бъбреците. Посетете санаториума или попитайте в амбулаторията. Няколко системи за поддръжка ще ви направят нов човек. Разбира се, не забравяйте, че е време да се откажете от лошите навици. Пушенето и особено пиенето на алкохол ще намали усилията ви да се възстановите до нула.

Регистрирайте се за фитнес или алтернативни занимания за красота и жизненост. Така подобрявате кръвообращението, освобождавате се от проблеми с гърба и забравяте за главоболието. Основното нещо е да не изоставяте уроците след няколко тренировки. На първо място, трябва да култивирате сила на волята.

Кариера и работа

Водолеят ще има щастлив шанс да се опита като шеф. Най-вероятно ще трябва да комбинирате работата си с мениджърска позиция. Много колеги няма да харесат това съчетание от обстоятелства. Най-вероятно ще ви завиждат с черна завист. Не обръщайте внимание на това. Ще се отличите в този бизнес и ще се откроите сред служителите.

Благодарение на изключителните му способности ще можете да се развиете до престижна позиция, за която отдавна сте мечтали. Вярно, вашите очаквания няма да съвпадат с реалността. Ще трябва да се работи усилено и да жертва личен живот. В крайна сметка второто полувреме ще се справи с тази ситуация, толкова повече ще са доходите ви, за да издържате семейство.

Краят на юли ще бъде по-спокоен, ще може да се поверят много въпроси на надеждни служители и спокойно да отидете на почивка. Някои Водолей дори се отегчават по време на работа и искат бързо да се върнат към бизнеса си.

Риби през юли 2020 г.

За Риби започва съдбовен период. Необходимо е да се подготвите предварително за бъдещи трудности и да не закачате носа си, ако нещо не успее от първия път. Промените ще са ви от полза, ще закалят характера ви и ще променят вашия мироглед. Краят на юли ще бъде спокоен и сбит. Опитайте се да имате време да се справите с всички въпроси.

Отношения и семейство

През юли Риби ще трябва да завладяват втората половина отново и отново. Трудно ще се балансирате на прага на хармонията и постоянните кавги, но ако успеете, тогава в края на месеца ви очаква вълнуващо романтично пътешествие. Оставете децата на по-големите си роднини и отидете на почивка сами. Така че ще има време да подредим нещата и да изградим отношения.

Много Риби имат нужда от следващата стъпка в отношенията си. Може би отдавна сте достигнали нивото, на което можете да се ожените или да имате деца. Време е да се осмелите и да вземете решение за трудни действия. Риби непрекъснато се съмняват защо губят добър шанс за бъдещето. Спешно коригирайте ситуацията и поемете контрола.

Здраве и начин на живот

През юли Рибите ще бъдат абсолютно здрави и весели. Единственото нещо, което може да ви притесни, е болката в гърба. Тя ще бъде причинена от повишени натоварвания. Проблемът може да бъде отстранен, като се запишете за уелнес масаж. Също така не забравяйте за плуването, което има благоприятен ефект върху гръбначния стълб и нервната система.

В края на месеца обърнете внимание на кожата. Вероятни са

Дай твоята оценка:
4 от 5 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft