"Методично пиех и това беше ежедневие" - Миро призна за проблема си с алкохола

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
"Методично пиех и това беше ежедневие" - Миро призна за проблема си с алкохола
5593
Източник: dir.bg
"Методично пиех и това беше ежедневие" - Миро призна за проблема си с алкохола

В интервю за предаването "120 минути" певецът Миро направи трудно признание . Чаровният изпълнител говори откровено за проблема си с алкохола , който за малко не успял да го пребори.

Звездата разкри, че изминалата година е най-добрата му досега, защото е успял да победи алкохолна зависимост.

"Изминаващата година беше много ползотворна за мен, защото се преборих с тази зависимост от алкохола", каза той в предаването на bTV "120 минути".

Миро 120 минути

"Пиех стандартно като българите, в един момент аз освен че пиех, когато съм гневен, го правех и когато съм весел, и когато съм тъжен. Думата зависимост настъпва тогава, когато се освободиш от нея", каза Миро. Той е усетил сериозността на проблема си през януари тази година.

"Прекарах една цяла нощ в молитва, защото ми беше много зле заради проблем с алкохола, защото пих цяла нощи си казах, че не може по този начин. Казах си: Или умирам от това, защото този навик ще се превърне и вече ме характеризираше като личност, или ще се измъкна", сподели артистът.

Той призна, че при него не е било нормално, по време на участие не е пиел, но като е знаел, че му остават само 40 минути, е започвал, а основното е било бира.

"Не само твърдият алкохол може да повлияе, но и лекият, ако е в голямо количество", подчерта Миро.

Миро на сцената

"Методично пиех и това беше ежедневие", сподели още певецът. "Работата е много зле, когато започнеш да криеш от себе си количеството алкохол, което си изпил. Методично си изхвърлях бутилките, ако ги бях събрал на едно място, можеха да направят една торба с бутилки, изпита за 24 или 48 часа. А те са пълни с отрова, която замъглява мисълта", сподели певецът.

"След молитвата към Бог, аз спрях да пия и сега благодаря, че съм трезвен всеки ден", каза още Миро.

Той заяви, че споделя тази тежка история за битката с алкохола, за да помогне на други хора в неговата ситуация. Миро обясни, че днес вече не употребява алкохол и не иска никога да се връща към тази зависимост.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft