Миро на косъм от смъртта - певецът сподели потресаващи неща за себе си (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Миро на косъм от смъртта - певецът сподели потресаващи неща за себе си (Снимки):
1750
Източник: blitz.bg
Миро на косъм от смъртта - певецът сподели потресаващи неща за себе си (Снимки):

Преди известно време любимецът на меломаните, Миро , сподели за свой проблем с алкохола, който успял да преодолее със силата на волята и вярата си в Бог. Но сега силната половинка от някогашния дует "Каризма" разказа и друга, не по-малко стряскаща случка от живота си.

Като малък изпълнителят едва не си докарал фатален край по възможно най-нелепия начин - с бутилка бира.

Признанието е на самия Миро пред Ники Кънчев в Topnovini.bg.

Миро Каризма

Историята е повече от потресаваща. Както вече стана ясно, любимата напитка на Миро като дете била бирата. Веднъж обаче, вместо бира, той си налял в гърлото отровна течност, която едва не изгорила вътрешностите му.

"В търсене на бира откривам една бутилчица. Отварям я и я изпивам, а в нея се оказва, че има съвсем различно вещество, което изгаря вътрешните органи. Бил съм в състояние да си отида от този свят, а лекарите от спешното отделение не са давали кой знае каква надежда на майка ми, при което тя, като атеист, започва да казва: „Ако има Господ, спаси детето ми, давам ти първородния си син", признава Миро пред тв водещия.

Миро в бяло

И направи още по-потресаващо допълнение в историята: в онзи момент баба му доналяла масло в огъня с думите: "А, не, мамо, не се притеснявай - друго ще имаш". Миро не е търсил съзнателно Бог, но обещанието на майка му било много силно.

"В момента, в който съм оцелял, все едно ДНК-то ми е било пренаписано да съм различен", хвърли в потрес още Миро, който не започва деня си без молитва и благодарност, че е жив.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft