Миро пусна снимки от почивката си с любимата

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Миро пусна снимки от почивката си с любимата
48508
Миро пусна снимки от почивката си с любимата

Поп певецът Миро релаксира в южната ни съседка, откъдето традиционно споделя живописни морски кадри. Но колкото идилична да е картинката, винаги нещо дребно може да я развали за секунди.

Изпълнителят сподели в скорошен пост, че след мощна гръмотевична буря е останал без ток на гръцкия остров, а през това време наоколо преминавали и стотици мълнии.

"След дъжда въздухът блести.

Гръмотевичната буря, (както каза Ари, нашия домакин “вече знаете защо Корфу е толкова зелен”) която спря токът в къщата, (но за сметка на това край нас се разреждаха електрическите заряди на стотици мълнии), изми всичко и в далечините. Можеш да видиш кристално ясно на стотици, може би хиляди километри", пише Миро. И добавя:

"Въздухът е вкусен и хрупкав, мирише на мащерка и непознати билки и треви... Ели ме снима на кръглата като арена тераса, която наричам "моята концертна зала" и която някой ден (скоро) ще ви покажа подробно и разкажа за нея и околността. ПП Сега свалям пуловера и отивам да фотосинтезирам".

В екзотичен Корфу Миро е в компанията на любимата си жена Ели, в която изглежда не само безкрайно влюбен, но и в пълна хармония. И докато двамата се радват на любовта си, в Корфу климатичните условия са страшни. Във вчерашния ден беше съобщено за обилни валежи, силни ветрове и съборени дървета.

В северната част на острова бяха наводнени пътищата. А в Пантократор - най-високата планина на Корфу, гъста мъгла блокира поклонници в местен манастир

Дай твоята оценка:
3 от 5 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft