Модерните видове боб прически-Пикси-боб или бикси, Френски боб, Италиански боб, Текстуриран или къдрав боб

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Модерните видове боб прически-Пикси-боб или бикси, Френски боб, Италиански боб, Текстуриран или къдрав боб
7584

Дамската боб прическа е вечна класика, елегантна. Фризьорите препоръчват няколко вида боб, които ще разгледаме в тази статия.

Всички видове тази прическа, както се очаква, се предлагат без бретон и интересни варианти с бретон.

Фризьорите също ви насърчават да разгледате по-отблизо текстурирания стил. Боб идеално фокусира вниманието върху лицето - изглежда особено луксозно на тези с овално лице. Освен това в много случаи такива прически украсяват продълговати, диамантени и триъгълни лица. За момичета с кръгло лице е важно да изберете дълга прическа под скулите. Ако планирате боб с бретон, вижте актуалните опции тук .

 

Пикси-боб или бикси

Моля, обърнете внимание - това е най-късата версия на многопластова прическа боб. Характеризира се с удължени кичури на темето, обемен тил и придава ефирност на прическата. Разбира се, bixie е модернизирана версия на pixie. Подходящ за всеки, дори ако имате тънка и не много гъста коса. Модна алтернатива на пикси прическа, ако искате нова визия.

Текстуриран или къдрав боб

Нашата абсолютна любима и най-популярна итерация е текстурираният боб. Тази прическа на пластове изглежда особено красива със стилизиране, когато краищата са леко накъдрени с конусовидна маша или преса. Следователно изглежда най-добре на гъста или вълнообразна коса, докато други опции ще бъдат по-успешни за права коса.

Френски боб

Традиционно френското боб е практично, вдъхновено от минимализма, с дължина до брадичката или устните, със или без бретон. Подобно на класическата версия, тя предоставя максимални възможности за създаване на прически върху коса с различни структури и текстури. Също така модерни стилизиращи ефекти. Днес основното е, че оформянето на косата изглежда „несъвършено“.

Прическа боб със страничен път 

Тази версия на прическата боб използва дълбока странична пътека - сякаш изгражда формата наново, но със същия невероятен резултат. Тази прическа е идеална за момичета с тънка коса - страничната пътека ви позволява визуално да направите косата си по-пълна, а оттам и стила като цяло, което улеснява грижата за нея. Косата на всеки обаче расте по различен начин.необичайна раздяламоже да причини дискомфорт. Трябва постепенно да привикнете косата си, да използвате стайлинг, така че нишките да не излизат от мода.

Много къс или микробоб

Не всички модници ще приветстват такава тенденция! Например, тя се носи от актрисата Чарлийз Телор и Мишел Уилямс. Поради дължината си е малко труден за оформяне. Въпреки това, цялостната визия на прическата създава елегантен стил, който е трудно да се пропусне. Въпреки това адаптирането на микроб за ежедневна употреба е много по-лесно от други опции. Боб с дължина над брадичката може да бъде подстриган в А-линия (снимка 3), комбиниран със странична пътека,дълъг бретони друг. Комбинирайте прическа с гол грим, за да няма съперници.

Италиански боб

Така нареченият „италиански боб“ предполага дължина до брадичката, стайлингът трябва да изглежда добре поддържан, формата се създава с бръснач. Добавени са и специални разфасовки за създаване на ефирност и малки градуировки. Основното предимство на тази прическа е, че визуално прави образа женствен. Като допълнение, стилен бретон тип перде рамкира лицето. Ще се хареса на тези, които предпочитат лаконичната елегантност при избора на прическа.

[Изображение: италиански боб]

Лоб или дълъг боб

Ако имате коса до раменете и не сте готови за глобални промени, препоръчваме тази прическа - тя ще запази дължината. Има няколко имена:„мърляч“, лоб или „дълъг боб“. В по-голямата част от случаите удълженият боб се препоръчва на момичета с кръгло лице, тъй като удължава овала и скрива пълните бузи. Опции за оптимална дължина: дължина до рамото, ако говорим за удължен боб, под брадичката. Ако желаете, можете да създадете текстурирана прическа, която ще лежи на меки вълни, вместо да изглежда гладка.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft