Молитва, която може да промени живота - След като прочетете, ще почувствате истински чудеса

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Молитва, която може да промени живота - След като прочетете, ще почувствате истински чудеса
192337
Молитва, която може да промени живота - След като прочетете, ще почувствате истински чудеса

Нейният ефект е много силен. Резултатите са изненадващи. След като прочетете тази молитва, ще почувствате истински чудеса в живота си - прекрасни събития, които дори не можете да си представите.

Може да ви се отнасят към по-далечни роднини, които искат да дарят част от имота, може да сте поканени да започнете нова работа с изключително висока заплата или просто някой да реши да направи подарък, който ще промени живота ви.

Молитва се изисква да се чете сутрин и вечер за период от един месец (въпреки че резултатите понякога идват по-рано). Използвах я 3 пъти в живота си (и три пъти имах невероятни резултати). Последният път, когато бях много отчаяна, ми се случи нещо, което промени посоката на живота ми към по-добро. На мен ми се случваха истински чудеса, при които обикновен човек, живеещ в чист живот, е трудно да повярва.

"Подаръците от Бога - са моите подаръци. Аз ги използвам във всеки момент от деня. При мен те са в Божествена хармония, мир и изобилие. Божията любов идва от мен и благославя всички, които са около мен. Божествената любов ме лекува сега. Не се страхувам от зло, защото Бог е с мен. Винаги съм била заобиколена от свещената аура на Божествената любов и сила. Аз заявявам, чувствам, знам и вярвам решително и позитивно, че силата на Божествената любов и бдителност е насочена, изцелителна и се грижи за всички в моето семейство и за онези, които обичам.

Аз им прощавам и искрено се надявам на Божествена любов, мир и доброта за всички хора, независимо къде са. В центъра на сърцето ми е мирът, това е мир от Бога. В това мълчание усещам неговата сила, посока и любов, както и неговото свято присъствие.

Аз управлявам всичките си пътеки по божествен начин. Аз съм чисто въплъщение на Божията любов, истина и красота. Чувствам потока на реката му в мен. Знам, че всичките ми проблеми са в съзнанието ми. Пътищата на Бога - са моите пътища. Думите, които говоря, идват, където ги изпращам. Радвам се и изразявам моята благодарност, знаейки, че ще получа отговор на молитвата. И това е така.

Прочетете го искрено, почувствайте тази молитва. И със сигурност ще получите невероятни резултати. Тази молитва е универсална. Тя е подходяща за всеки и ще ви помогне да подобрите живота си.

Тази молитва е от книгата "Магическата сила на разума" на Джоузеф Мърфи

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft