Мъжете не искат за нищо на света да се женят за такива жени

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Сватби
Мъжете не искат за нищо на света да се женят за такива жени
2783
Мъжете не искат за нищо на света да се женят за такива жени

Колкото и да е различна всяяка жена, има 5 типа, обединяващи различните жени, за които няма много кандидати за женитба. Просто е трудно ако си мъж да поискаш да си вземеш някоя от тези жени.


Жената шеф

Никой мъж не иска жената на живота му да се държи като негов шеф.

Той така или иначе вече е подложен на напрежение в работата си. Защо му е още един шеф вкъщи? За мъжете е важно у дома да има уют и спокойствие, а не натискът върху тях да продължава. Не им е необходима партньорка, която винаги да ги ръководи какво трябва да свършат. Мъжете невинаги са възприемчиви по начина, по който ни се иска. С правилния подход, биха могли да свършат това, за което ги молим, пише Az-jenata.bg.

Манипулаторката

Когато се влюбите в даден мъж и искате да свържете с него живота си, трябва да сте сигурни, че чувствата ви, които изпитвате към него са заради това, което е той. Мъжете винаги разбират, когато партньорката им иска да ги промени, манипулирайки ги. Насърчавайте го да бъде по-добрата версия на себе си, а не се опитвайте да го променяте изцяло. Мъжете бягат от такива жени.

Ревнивката

Ревността е нормално чувство, което изпитва всеки. Когато една жена е влюбена в партньора си, инвестирала е във връзката им, винаги ще иска да защитава своите интереси. Но много лесно границата може да бъде прекрачена и ревността ви да се превърне в саботьор на връзката ви.

Мързеливката

Ролята на жената е нелека. Тя работи, грижи се за домакинството, партньора си, един ден ще полага грижи и за децата им. Има различни домакинства. В някои жената не готви, а за приготвянето на храната се грижи партньорът ѝ. В други двойката си поделя задълженията, помагат си взаимно.

Има начин да се постигне хармония. Но мъжете не биха се оженили за жена, която е мързелива и не полага и минимум усилия да създаде домашен уют.

Глезлата

За една жена е важно да бъде нежна, да излъчва романтика, женственост. Но е важно да знае какво иска от живота, да може да взема някои решения самостоятелно. Мамините момичета не се нравят на никой мъж. Силната и независима жена не тича при майка си всеки път, когато във връзката ѝ нещо не върви както трябва, не разчита на майка си да дойде да сготви, да почисти дома.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft