Най-добрите упражнения за перфектно дупе - част 3

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Фитнес и Спорт
Най-добрите упражнения за перфектно дупе - част 3
7573
Най-добрите упражнения за перфектно дупе - част 3

Повдигане на единия крак

Застанете изправени с ръцете встрани и започнете да вдигате единия си крак нагоре, като се стараете и двата ви крака да са изправени. Задръжте го така за около 15 секунди и пуснете бавно надолу.

Повторете с всеки крак по 15 пъти.

Лесен мост

Легнете на гърба си с ръцете встрани. Повдигнете дупето си във въздуха, като държите ръцете на пода. Задръжте позата за около 15 до 20 секунди и повторете от 12 до 15 пъти.

Дъска

Повдигнете се на на лакти, с глътнат стомах. Изпънете добре краката си и задръжте тази поза като дъска колкото можете повече. Ако можете да издържите минута или две, ще е най-добре за вас.

Подскачане

Има ли нещо по-забавно и изморяващо от подскачането на батут? Това е чудесно упражнение за дупето ви, което можете да правите и у дома с децата. Освен че стягате задните си части, това е подходящо кардио упражнение.

Каране на колело

Без значение е дали ще изберете неподвижно колело или да карате колело сред природата, това е друг чудесен избор да стегнете дупето си. Ако карате навън, уверете се, че сте екипирани подходящо и носите каска.

Йога

Йогата е толкова хубава за укрепването на всички мускули и за баланса ни, че съвсем забравяме колко добро упражнение е и за дупето ни. Запишете се на курс за начинаещи и се наслаждавайте на поздрава на слънцето!

Стягане на дупето от място

Може да ви звучи смешно, но е много добро упражнение. Застанете прави, с леко разкрачени крака. Вдигнете се на пръсти, стегнете дупето си и задръжте за около няколко секунди. След това се отпуснете отново на земята и повторете така 15-20 пъти.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft