Нахут яхния
    
    
    
                
            
                27 Май 2013
            
            
            38143
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Запържете нарязания на ситно лук и настъргания морков в зехтина. Добавете нарязаните на кубчета чушка, целина и нарязаната на колелца наденица и пържете още 2 минути. Сложете брашното и запържете. Налейте вода около 1,200 л. Сложете нарязаните гъби, граха, нахута и доматите. След като кипне, добавете червения пипер и сол. Варете 15 минути. Махнете от котлона и поръсете с нарязания на ситно магданоз и черен пипер.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








