Начинът, по който носиш дамската си чанта, издава повече за теб, отколкото подозираш! Супер готино

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Начинът, по който носиш дамската си чанта, издава повече за теб, отколкото подозираш! Супер готино
2427
Източник: apetiten.info
Начинът, по който носиш дамската си чанта, издава повече за теб, отколкото подозираш! Супер готино

Дамската чанта е аксесоарът, без който не минава ежедневието на нито една дама. Дали ще е малка, голяма, тип портмоне - това всяка жена решава според вкуса и нуждите си.

Но замисляли ли сте се, че чантата може да разкаже повече за вас, отколкото подозирате?

Експертите в областта на езика на тялото твърдят, че начинът за носене на чанта може да разкрие много детайли относно женската личност и нейните връзки с други хора. И така - кажи ми как носиш чантата си и ще ти кажа каква си:

1. Чанта на едното рамо

чанта на рамото 

Ако обичате да държите чантата в непосредствена близост до тялото и да я носите на едно рамо, това може да ви опише като човек, който трябва да общува с други хора. Можете искрено да покажете на хората, че им се доверявате.

чанта на едното рамо

Анализирате всеки нов познат и се опитвате да разберете дали той заслужава вашето доверие? Вие сте предпазлив човек, внимателен към детайлите и много отговорен.

2. Често ли носите чантата на едното рамо, но тя виси напълно свободно? 

чанта дамска

Ако принадлежите към категорията жени, които предпочитат да носят чантата си именно по този начин, най-вероятно може да се каже, че сте доста спонтанна и безгрижна личност. Цените живота във всичките му проявления на положителните и отрицателните страни, обичате да сте тук и сега.

свободна чанта

Другите могат да кажат за такъв човек, че той е заслужено самоуверен. Освен това, свободата във всички отношения е много важен критерий. Такива жени не се стремят да се "кичат" с етикети на модни дизайнери и изключително маркови неща.

3. Харесва ли ви, когато чантата виси на ръката ви? 

чанта на ръката

Една жена, която предпочита да носи чанта в областта на извивката на лакътя, може да бъде описана като човек, който се радва на авторитет и престиж. Състоянието и статута в обществото са доста важни за вашата личност.

чанта на лакътя

Дълбоко на подсъзнателно ниво с помощта на чантата, която носите на ръка, по някакъв начин казвате на другите, че вътре се крие ценен, много дебел портфейл, в който има много пари.

4. Чанта в ръката

голяма чанта 

Когато носите чантата си в ръка (като пазарска торбичка), искате да подчертаете по този начин своята изтънченост и високо положение в обществото. Внимавайте, хората могат да ви смятат за отговорен и изпълнителен, но самоуверен човек, докато в действителност сте просто много практични.

портмоне в ръка

Можете да бъдете причислени към хората, които носят дипломатически чанти или куфарчета, защото това косвено показва, че човек е зает на важна работа. От вас, в буквалния смисъл на думата, струи амбиция. Можете много лесно да се концентрирате и да изпълните всяка задача. 

Изненадващ е фактът, че ако човек носи чанта в ръцете си, той по този начин иска да привлече повече внимание към вещите, а не към себе си.

5. Обичате ли да носите чантата пред себе си и да я държите с две ръце?

чанта за дръжките

Експертите по изследване на личността и психолозите твърдят, че това показва срамежлива личност. Така подсъзнателно се изключвате от света и искате да се защитите. Не ви е приятно да сте в центъра на вниманието, за вас е по-удобно да стоите далеч от тълпите и големите компании.

Подобна реакция и желание да се държи чантата именно така може да се появи при млади жени, когато са на обществени места сред непознати. Или докато са в стресова ситуация, ако момичето е срамежливо.

6. Чанта през рамото 

чанта диагоналка

Нищо и никой не трябва да пречи на вашата свобода, това се изразява дори в местоположението на чантата върху тялото ви -тя не трябва да затруднява движенията. В същото време харесвате чувството за безопасност и сигурност, стремите се към такова състояние.

чанта през рамо

Този начин на носене на чанта свидетелства за желанието да се обградите с комфорт. Такава жена лесно ще се качи в превозното средство и пътува с удоволствие, не се смущава от дълги пътувания.

7. Чантата е на рамото и се намира зад гърба 

чанта зад гърба

Ако чантата ви свободно виси зад гърба ви, това може да ви характеризира като концентриран, спокоен и самодоволен човек. Всичко в тялото говори за доверие в хората и излъчва самоувереност. Такъв човек бързо се придвижва към целта си, а спирането му е много трудно.

чанта отзад

Тези жени са склонни да обръщат малко внимание на вещите и най-новите модни тенденции. Те имат свой собствен стил и мнение за почти всичко. Това са оптимисти, които се отличават с добро настроение и спокойна крачка, с която уверено преодоляват всички житейски приключения.

8. Раница 

дамска раниа

Ако смятате себе си за жена, която с удоволствие носи раници, това може да ви опише като човек, който е в състояние да се грижи за себе си и обича да помага на другите. Непредвидени обстоятелства няма да ви изненадат, винаги ще сте готови. Можете да вземете любимата си раница със себе си към почти всеки тоалет - е, колкото и да се опитвате да я съчетаете с вечерна рокля, разумът в крайна сметка ще надделее.

Такива хора не обичат да оставят нещата да се изплъзнат. Липсата на контрол върху ситуацията ги притеснява. Те се движат през живота с вяра в хората и водят здравословен начин на живот. Притежават естествена силна интуиция. Мнението на непознатите е от минимално значение, приоритет е вашата собствена гледна точка и гордост от вашата независимост.

9. Не харесвате никакви чанти 

Пренебрегването на този аксесоар може да охарактеризира човек като личност, която търси привилегирована позиция. Съзнателно или подсъзнателно човек се държи по такъв начин, че другите хора, когато са наблизо, вземат решението на всички проблеми и тежести върху себе си. Това са много самоуверени хора. Те просто не искат да се притесняват от такива дреболии, като да носят нещо друго освен любимата си, красива личност. Подобно поведение може и да означава, че човек търси свобода и комфорт на движение, не иска нещо, което да го обвърже.

Ако се вписвате в повече от един стил на носене на чанта, съответно във вас се преплитат различни качества на личността и прояви на характера, които преобладават в един или даден момент. Така че вие ​​сте изключителен човек, гъвкав и такъв, който може да се адаптира към различни условия с максимална полза за себе си. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft