Неща, които момчетата първо забелязват

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Неща, които момчетата първо забелязват
5961
Неща, които момчетата първо забелязват

 

 

 

 

Нека споделя с вас за нещата, които момчетата забелязват у една дама. Някои от тях са очевидни, други не чак толкова.

Ако се опитвате да впечатлите някого, ето ви списък с неща, които може да ви помогнат.

 

 

Бляскава и нежна

  

 

 

Обикновено, когато момчетата забележат момиче, те автоматично поглеждат към лицето му. След това преценяват, дали им харесва ,или не. Но какво ще се случи, ако неговия поглед попадне първо на задната част от главата ви. Някои момчета казват, че могат да определят дали дамата е красива, дори ако я гледат отзад. Искате ли да разберете как? Косата й! Косата на жената е знак за това как тя се грижи за себе си и как се представя. Трябва да сте сигурни, че косата ви е бляскава и чиста. Ако нямате възможност да ходите на фризьор често, поне се решете и я поддържайте чиста. Косата ви трябва да ухае добре, да е мека и нежна като коприна.

 

 

Перфектната стойка

  

 

 

Момиче, което държи главата си високо и се държи изправена и горда, праща послание до тълпата: „Ето аз съм самоуверена, чувствам се удобно и аз съм момичето, за което ти искаш да знаеш.“ Това е от нещата които момчетата първо забелязват. Само си представете момиче с прегърбена и свита стойка, отпуснати рамене, якак ще ви изглежда? Ще искате ли да се запознаете с момиче, което има вид, че носи целия свят на раменете си?

 

 

Приятелите ви

  

 

 

Изненадващо е, че компанията, която обгражда момичето, оказва влияние на впечатлението, което тя би могла да остави в мажа. Знаете за поговорката „Кажи ми какви са ти приятелите, за да кажа какъв си?“ Ами истина е. И в повечето случаи, когато момичето има шумни, нахални и груби приятели, момчето може да предположи, че и то е такова, дори да го е привлякло в първия момент. Ако момичето е с група приятели, на които им е приятно да са заедно и си прекарват чудесно заедно, тя изпраща сигнал че е искрена и грижовна. Това е едно от нещата, които момчетата забелязват първо.

 

 

Устните

  

 

 

Целуването е доказано, че е един от най-ефикасните методи за избавяне от стреса. Изследване показва, че хората прекарват по 20 160 менути от живота си в целуване. Така че едно от нещата, които момчетата първо забелязват са устните. Дали са нежни и гладки, червени, или розови, блестящи и плътни. Можем да направим някои подобрения в начина, по който изглеждат, защо да не ги използваме като оръжие? Те трябва да са готови винаги за целувка, когато излизате навън.

 

 

Перфектна танцьорка

  

 

 

Момиче, което танцува много добре, доказва няколко неща: Чувства се удобно в кожата си, знае как да си прекарва добре времето, не се страхува да покаже нови движения. Това прави невъзможно да не я забележат. Така, че следващия път, когато сеу качите на дансинга, трябва да знаете, че сте освободена, смела, добре знаете как да се веселите и наистина си прекарвате добре. Само не преигравайте и не се преструвайте, защото това рано, или късно се забелязва.
 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft