Нови разкрития за починалия с COVID-19 от Банско опровергаха досегашната информация:

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Нови разкрития за починалия с COVID-19 от Банско опровергаха досегашната информация:
92355
Източник: monitor.bg
Нови разкрития за починалия с COVID-19 от Банско опровергаха досегашната информация:

Както писахме по-рано в "За жената", днес жертвите на коронавируса у нас станаха 2 - рано сутринта бе съобщено за починал мъж на 75 г. в Пирогов, а малко след това дойде и информация от Благоевград, където в болницата издъхна 55-годишен мъж с позитивен резултат от теста за коронавирус.

Сега нова информация хвърля още яснота върху случая.

Оказа се, че починалият 55-годишен мъж, издъхнал в Многопрофилната болница в Благоевград , не е имал доказан втори тест за коронавирус, съобщиха от там. Днес е трябвало да му излезе пробата дали е заразен въобще с COVID-19 .

„55-годишен мъж е починал тази сутрин в Многопрофилната болница за активно лечение в Благоевград (МБАЛ – Благоевград), каза за БТА директорът на лечебното заведение д-р Огнян Митев. По първоначална информация мъжът е настанен в болницата преди ден в тежко състояние, с дихателна недостатъчност. Включен е на апаратно дишане, но тази сутрин е починал. Мъжът е дал положителна проба на бързия тест за коронавирус, като е изпратен материал за изследване в столицата“, каза още д-р Митев. Резултатите от втория тест все още не са излезли.

Първоначално бе съобщено, че мъжът е работил на лифта в Банско и оттам се е зарадил. От концесионера на ски-зоната обаче казаха, че починалият е от Банско, но няма нищо общо с лифта, никога не е работил там. Той не е имал общо със ски зоната в нито един момент, откакто тя съществува.

В момента от Регионалната здравна инспекция събират информация за починалия, каза за БТА директорът на РЗИ д-р Калоян Калоянов.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft