Няколко лесни начина да победите жегата:

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Няколко лесни начина да победите жегата:
1874
Няколко лесни начина да победите жегата:

Очакваме с нетърпение лятото всяка година, но когато то дойде, с невероятни температурни рекорди, радостта ни от това време на годината не само си отива, но и се изпарява с всеки непоносимо горещ ден.

И така, как можете да оцелеете в особено горещите дни без специални трикове или загуби?

Има три основни начина за оцеляване в жегата:

Горещ чай!

Колкото и парадоксално да звучи, топлият чай е вашият първи помощник! Пийте го не много горещо, но не и студено и за предпочитане без захар, но по ваш вкус. Именно чаят ще ви помогне да регулирате телесната температура и ще бъде по-ефективен дори от най-студената напитка.

Шапка!

В идеалния случай не трябва да показвате носа си на улицата, когато температурата извън прозорците надхвърли тридесет на термометъра, но ние не живеем в свят, в който можем да си позволим лукса да седим през летните жеги.

Затова не забравяйте за вашата прическа: шапка, бандана, шал, панама и др. и така нататък. Не пренебрегвайте шапката, защото тя не само ще помогне за предотвратяване на топлинен и слънчев удар, но и ще добави красота към вашия външен вид.

Носна кърпичка!

Всеки от нас знае, че в горещите дни е необходимо да се пие колкото се може повече вода, но всички забравяме за най-ефективния начин за борба с жегите – обливането! Разбира се, няма как да използвате много този метод в офиса или на улицата, но можете да имате носна кърпичка във всеки джоб и всеки може да я намокри и да се подсуши малко, а това е един от най-ефективните начини за преодоляване на горещините!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft