Оперираха по спешност Венета Райкова (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Оперираха по спешност Венета Райкова (Снимки):
6142
Източник: hotnews.bg
Оперираха по спешност Венета Райкова (Снимки):

От дни в медиите се разпространява информацията, че екс-водещата и настояща писателка Венета Райкова се е "скрила" от света и социалните мрежи заради личностна криза след тежка връзка. Оказа се (както между другото в повечето случаи), че в това няма абсолютно нищо вярно.

Заблудата разкри самата Венета с пост в социалните мрежи. Оказа се, че тя е претърпяла операция по-рано днес, а в Инстаграм писателката сподели снимки от болницата.

На кадрите се вижда, че русата дама се предвижва с проходилка, което само загатна за проблема й. "Не е вярно, че имам лична и професионална криза. В началото на годината на мен ми беше поставена диагноза – скъсан заден рог на менискус, вследствие на което се е образувала киста", обясни Райкова.

Венета Райкова проходилка

Снимка: Инстаграм

Венета разясни, че още на 15 септември споделила с последователите си за проблеми на лявото коляно. "Бях в болница тогава, сгрешили са ми диагнозата. Няма значение, няма да обвиняваме болници. И тогава и сега съм в частна болница, за да не се пише, че съм била в една държавна болница, където не съм стъпвала, затова го уточнявам“, заяви още Райкова във Фейсбук.

„И ето ме сега – два часа след операцията успях да стана. Бях обездвижена от кръста надолу, такава е упойката. По време на самата операция на коляното абсолютно нищо не усещах, Сега вече имам болки, но това са нормални неща. Важното е, че направих първите крачки след операцията“, допълни 48-годишната писателка.

„Не съм спортна натура, не съм карала ски, не мога да ви отговоря от какво се е получило. Може да се получи от всичко. При мен болката е от една година. В началото не си обърнах внимание, защото се появяваше и изчезваше. Имах прекрасно лято и в началото на септември започнах да чувствам болки. Отидох в една частна клиника, от там в частна болница, загубих доста време. И в първия работен ден на 2023 г. отидох при нов лекар ортопед. Веднага каза, че трябва да се направи ядрено-магнитен резонанс, което не беше направено миналата година. И той показа диагнозата – скъсан заден рог на менискус на лявото коляно. Вследствие на което се е образувала киста. Така че – ядрено-магнитен резонанс, това е“, обясни тя.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft