Ориз с броколи
    
    
    
                
            
                 5 Януари 2012
            
            
            25614
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Измийте ориза, отцедете го и накъсайте почистеното броколи на розички. Загрейте зехтина и запържете в него накълцаната скилидка чесън. Добавете ориза и разбъркайте добре, докато се запържи всяко зрънце. Долейте чаша гореща вода, разбъркайте и изчакайте оризът да поеме течността. Посолете на вкус и добавете черен пипер. Прехвърлете го в тава и разбъркайте леко с царевицата и броколито.
	Долейте още 2-3 ч.ч. гореща вода и сложете да се изпече до готовност на ориза. Поднесете порция ориз с броколи, поръсена с настърган кашкавал. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








