Ослепителната Мис Колумбия подпали мрежата с признание: Преди тежах 106 кг! (СНИМКИ)

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Ослепителната Мис Колумбия подпали мрежата с признание: Преди тежах 106 кг! (СНИМКИ)
2261
Източник: marica.bg
Ослепителната Мис Колумбия подпали мрежата с признание: Преди тежах 106 кг! (СНИМКИ)

Тя е доказателството, че няма пречки пред човешката воля и дух! Настоящата "Мис Колумбия" Даниела Толоса сподели с почитателите си интересна история, която буквално смая мрежата.

Мис Колумбия

Даниела, която ще представи родината си на конкурса „Мис Вселена“ в Мексико през ноември, разтърси последователите си в социалните мрежи. В своята изповед 30-годишната красавица споделя, че преди е тежала 106 кг, когато един ден решила, че е крайно време да предприеме някакви мерки.

Мис Колумбия преди и след

Едва на 10 години е загубила баща си.

Именно след тази трагедия започнала да яде почти непрестанно. Така на 22-годишна възраст тя вече била 106 кг. Тогава взела решението да се подложи на операция и да промени драстично визията си.

Даниела Толоса преди

Тя сподели и мотивите, заради които иска да грабне короната в Мексико: „Тук съм, за да ви напомня за привилегията да притежавате тялото си, да почитате процесите си, да се чувствате абсолютно горди от това, което имате днес, и че продължавате по пътя да бъдете най-добрата версия на себе си. Казвам ви да вярвате в себе си, да вярвате в целта си, в мечтите си. Защото никога не съм си представяла, че ще стана Мис Колумбия.“ 

Мис Колумбия 106 кг

Даниела е истинско вдъхновение и доказателство, че когато човек наистина желае нещо много силно, няма пречка пред мечтите му!

Даниела Толоса

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft