Откриха нови улики в дома на убиеца на Милен Цветков (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Откриха нови улики в дома на убиеца на Милен Цветков (Снимки):
28013
Източник: blitz.bg
Откриха нови улики в дома на убиеца на Милен Цветков (Снимки):

Нови разкрития по делото за убийството на Милен Цветков видяха бял свят, а какъв ще е изходът от него - предстои да видим. Ето какво заяви по този повод адвокатът на обвинения Кристиан Николов по БНТ:

Интересен е от правна гледна точка казусът с Кристиан Николов . В дома на обвиняемия е намерен телефон с чатове, в които могат да се намерят разговори за наркотични вещества.

Те могат да се тълкуват двойствено обаче. Важно е кой е ползвал телефона, а не чий е той, съобщи адвокат Константин Симеонов .

адв.Константин Симеонов

Присъствието на журналисти не е добре за защитата, защото създава обществено мнение според Симеонов: „Това не влияе добре на спокойствието. Едно правосъдие, за да бъде обективно, трябва да има спокойствие.“.

Адвокатът припомни, че в кодекса има текст, който споменава оказването на помощ вследствие на нанесената вреда. В случая обаче има противоречиви сведения като някои твърдят, че такива действия не е имало, а други казват, че младежът е оказвал помощ на журналиста.

Кристиан Николов съд

Симеонов беше категоричен, че всички участници са излезли през левите врати на автомобила, шофиран от Николов. Това каза във връзка с констатацията, че колата е била в такава позиция, че е било невъзможно да се излезе от десните врати, а има очевидци, твърдящи, че младежите са излезли от дясната страна на автомобила.

Той отхвърли тезата, че показанията на приятелите на Кристиан са режисирани.

Защитникът заяви, че експертизата по веществата в организма на Николов е ключова: „Тези експертизи имат голямо значение по отношение на това дали е бил повлиян, т.е. дали те са оказали въздействие върху поведението, начина на шофиране. Това е от огромно значение както за развитието на делото, така и за размера на наказанието.“

Дай твоята оценка:
4 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft