От 16 - 22 декември започва мощен КАРМИЧЕН период за 3 зодии: парични приходи и голяма доза късмет!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
От 16 - 22 декември започва мощен КАРМИЧЕН период за 3 зодии: парични приходи и голяма доза късмет!
28813
От 16 - 22 декември започва мощен КАРМИЧЕН период за 3 зодии: парични приходи и голяма доза късмет!

Предпразничната седмица е изпълнена с интересни събития и ярки емоции. Ето какво да очакват всички зодии в периода от 16 до 22 декември:

ОВЕН

Ако сте родени pод знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще получите информация която ще ви разочарова или натъжи.

Интересното в този случай е, че тя ще дойде чрез човек, когото не познавате, или някой с когото досега не сте имали контакт. 

През тази седмица ще бъдат сложни отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Козирог, Дева или Телец. 

Тази седмица ще ви донесе и своите уникални благоприятни шансове, които през тези седем дни ще се усетят във вашите семейни дела. 

Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на брак и за организиране на важни семейни събирания. 

Възможни са различни приятни изненади, които ще създадат положително настроение в дома и в семейството ви. 

ТЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще трябва да се разделите с някои ваши надежди и да погледнете по-реалистично на планове, които правите за следващите два-три месеца. Не изпадайте в паника ако трябва да промените някои от тях, тъй като това ще ви съхрани от загуби или попадане в неловка ситуация. 

През седмицата ще ви разстрои неприятно събитие в живота на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. 

През тази седмица ще бъдете поканени на среща или събиране свързано с човек от кръга ви приятели. 

Най-вероятно то ще се проведе в домашна обстановка и ще изиска от вас покупка на цветя или специален подарък. 

През тази седмица може да създадете интересни приятелства, които да рефлектират благоприятно не само върху вашия личен живот, но и върху живота на цялото ви семейство. 

Едно ново познанство с мъж ще ви донесе някаква облага или ще спомогне за реализация на ваша задача или ангажимент. 

Проверявайте в детайли всяка важна информация и не допускайте предоверяване или пропуски по невнимание

БЛИЗНАЦИ

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще имате интересни финансови отношения с жена. Възможно е те да се осъществят при реален контакт с нея, но е възможна и виртуална комуникация. 

Жените от този зодиакален знак ще имат благоприятна седмица за работа с финансови документи, за получаване на пари чрез банков трансфер или други финансови институции. 

През тази седмица внимание ще изискат обаче финансовите ви дела с мъж, който ще има някакви затруднения или ще отлага ангажименти с вас. 

През тази седмица по-голямата емоционалност, която ще изпитвате и по-голямото психическо натоварване, на което ще бъдете подложени ще се отразят на вашия любовен и семеен живот. 

Пазете личните си вещи и документи на обществено място или от любопитството на злонамерени хора.

РАК

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е една интересна седмица, в която интересни преживявания ще ви направят по-големи оптимисти за бъдещето ви. Някои от интересните събития през седмицата ще бъдат свързани с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. 

Други ще са свързани с ваши финансови интереси и са вероятни добри парични постъпления. 

През тази седмица ще ви притесняват проблеми в живота на жена, които може да са от здравословен или професионален характер. Тези проблеми са наистина сериозни и с неясно развитие. 

През седмицата ще имате важен или полезен за вас разговор или контакт с жена родена под знака на Лъв, Овен или Стрелец. 

Това ще бъде благоприятна седмица за продажба или отдаване на под наем на вещи или имот, които не използвате. 

През седмицата ще ви изненадат гости или контакт с хора, които имат избухлив темперамент и неконтролируеми реакции. В някои случаи това може да провокира неприятен конфликт с тях.

ЛЪВ

Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас и седмица в която интересно развитие може да има ваша приятелска връзка или любовен романс. 

Някои от вас ще създадат романтична връзка чрез намесата, съдействието на роднини. Това е седмица, която ще благоприятства ангажименти свързани с брак по споразумение, за хора чиито традиции приемат това за нормално. 

Седмицата ще бъде подходяща за представяне пред вашите родители на ваш романтичен партньор, за обсъждане на бъдещи планове свързани с годеж или сватба. 

Тази седмица ще има много положително влияние върху почти всички ваши планове, което не означава че трябва да избързвате в решения или в действия водени единствено от тази благоприятна тенденция. 

Ще бъде добре да изчаквате да съберете цялата необходима информация, от която имате нужда, да проверявате внимателно детайли, за да се предпазите от грешки. 

Късметът ще бъде на страната на тези, които действат с разум, а не водени от стремеж за бърз успех, печалба или показност на сила. 

През тази седмица може да възникне притеснение около едно пътуване, или притеснение свързано със здравето на близък човек, който живее в друго населено място. 

Вероятни са грижи свързани със здравето на човек роден под знака на Козирог.

ДЕВА

Ако сте родени под знака на Дева, още в началото приемете че тази седмица ще има свое собствено развитие, за да нагласи ситуации, обстоятелства и хора да заработят в благоприятна за вас посока. 

През тези седем дни затрудненията ще бъдат свързани именно с това да ви провокират да се откажете от неща които нямат смисъл, или да се разделите с хора, които вече са приключили своята мисия в живота ви. 

Това е седмица на приключване на един етап от живота ви и получаване на първите шансове за нов старт. 

Вслушвайте се в съветите или думите на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. 

През тази седмица неприятности в семейството ви няма да ви изненадат, тъй като те са заявили своята поява още от предишната седмица. Неумението ви да се справите тогава с тях или липсата на контрол върху конкретната ситуация, ще бъде причина те сега да бъдат по-сложни и по-неприятни за разрешаване. 

ВЕЗНИ

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще получите удовлетворение от един разговор, който ще бъде важен за вашата бъдеща финансова стабилност. Той може да има връзка с вашата работа, с която сте ангажирани в момента или с някакъв бъдещ ангажимент. 

Добро развитие ще имат финансовите ви дела с жени от кръга ви или бизнес партньори. 

През тази седмица ще ви разстрои неприятна новина свързана с мъж, когото познавате и който ще преживее неприятен инцидент, операция или друг стресов момент в живота си. 

През тази седмица преди всичко ще ви зарадват парични приходи, новини свързани с пари и благоприятното уреждане на документи, които са важни за вас. 

В тези неща може да получите и голяма доза късмет. Това благоприятно влияние в голяма степен може да въздейства върху цялото ви семейство. 

СКОРПИОН

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще се ангажирате по-отговорно с различни действия, които ще са важни за вашето дете или внуче (ако имате такива) или с други по-млади от вас хора. Това ще бъде благоприятна седмица за зачеване или за раждане на дете. 

През тази седмица ще очаквате възстановяването или развитието на здравословен проблем на човек от кръга си роднини. Тези неща трудно могат да се предскажат, тъй като ще зависят и от индивидуалната карта на съответния човек. 

През седмицата ще ви изненадат коментари относно ваши действие или вашия личен живот. Те определено няма да отговарят на истината или ще са злонамерени, целящи да ви злепоставят. Неприятното е, че ще научите за тези неща с известно закъснение и поради тази причина може да ви бъде трудно да намерите първоизточника на тази зловредна интрига. 

През седмицата ще ви зарадва новина свързана с ново развитие на неща, които преди време сте приели като загуба или провал или сте се отказали от тях. Сега ще имат нова възможност да постигнете нещо, което е важно за вашия личен живот. 

СТРЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ще благоприятства ваши действия, които ще имат за цел да хармонизират любовните ви отношения, да изчистят недоразумения или да отстранят от връзката ви хора, чието вмешателство ви вреди. 

Това ще бъде благоприятна седмица за ново романтично запознанство, въпреки че човекът, с когото съдбата ще ви срещне, ще подходи към вас бавно и предпазливо, поради горчив опит от предишна връзка. 

Седмицата ще бъде благоприятна за работата или бизнеса ви, особено ако работите предимно с мъже, като колеги или клиенти. 

През тази седмица ще ви зарадва писмо или телефонно обаждане от приятели, с които сте имали интересно минало. 

Събитие в живота на приятел ще бъде повод за събиране, избор на подходящ подарък или вечеря в ресторант. 

КОЗИРОГ

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще ви бъде трудно да вземате решения, да планирате делата си и да разговаряте с други хора по-важни въпроси. Неудобството или притеснението, които изпитвате ще се дължат на вашата погрешна представа за развитието на различни събития. 

През седмицата ще бъде важно да бъдете честни и откровени както със себе си, така и с другите хора. 

Здравословен проблем на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, може да създаде безпокойство у вас. 

Седмицата вещае интересни емоционални преживявания, любовни срещи или нови запознанства. Мнозина от вас ще подготвят интересна изненада за любимия човек в края на годината. 

Добро развитие ще имат ваши задачи и ангажименти свързани с имущество, което притежавате, или за което носите отговорност. 

ВОДОЛЕЙ

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която може да постигнете успехи в работата си, благодарение на собствената си инициатива или чрез съдействието на жена. 

В професионален и бизнес план седмицата ще бъде по-благоприятна към жените от този зодиакален знак, което не означава че мъжете ще бъдат ощетени. 

Седмицата вещае възможности за нов професионален ангажимент или успех при публична изява. 

Добро развитие през седмицата ще имат ваши лични или семейни отношения, когато планирате някои събирания или събития за края на този месец. 

През седмицата ще ви зарадва разговор или помощ, която ще получите от страна на мъж роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. 

Един от неприятните моменти през тези седем дни ще бъде свързан с неочаквана лъжа или потайни действия от страна на дете, или млад човек, най-вероятно от кръга ви роднини. Действията му могат да са причина за неприятен инцидент или сложна ситуация, с неясно развитие. Ако имате човек в семейството си роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец, опитайте се да разговаряте тактично и дипломатично относно събития в неговия/ нейния живот, тъй като тази личност преживява нещо вътре в себе си, за което се страхува да говори. 

Седмицата вещае неприятна новина свързана с човек роден под знака на Дева, Козирог или Телец, който живее в друго населено място или за това събитие ще научите с голямо закъснение.

РИБИ

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще получите различни покани за събиране с приятели или роднини, които евентуално ще се случат до края на годината. Ще трябва добре да планирате ангажиментите си, за да не пропуснете нещо или да не обидите някого. 

През седмицата може да получите новина свързана с годеж или сватба в семейството на ваши роднини или приятели. 

През тези седм дни ще имате повече разходи, за които може да имате очаквания, но така или иначе от вас ще се изиска по-добро планиране, за да не възникват затруднения или конфликти. 

През седмицата ще имате благоприятно време за финансови отношения с хора, които живеят в други градове или държави и за получаване на пари от тях. 

Някои от вас ще похарчат пари покрай организирането и подготовката на едно пътуване в края на годината. 

В много отношения тази седмица ще ви донесе късмет и специални преживявания, които преди всичко ще се случат при очаквани или неочаквани срещи с приятни и интересни хора. 

Ще ви изненадат пари, които ще получите от неочакван източник или непознат човек.

 

 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft