От 3-годишна възраст майката на Бритни води дъщеря си по конкурси за красота-ботокс, депилация, тен-Накрая това завърши трагично

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
От 3-годишна възраст майката на Бритни води дъщеря си по конкурси за красота-ботокс, депилация, тен-Накрая това завърши трагично
6802
От 3-годишна възраст майката на Бритни води дъщеря си по конкурси за красота-ботокс, депилация, тен-Накрая това завърши трагично

Детските конкурси за красота винаги са двусмислени, възприемани двуяко от обществото. На пръв поглед невинни, идеята често се превръща в ожесточено съперничество. И не децата се състезават, а амбициозните им родители. Кой и какво искат да докажат чрез детето си ?!

През 2009 г. в Америка, шоуто започна Toddlers & Tiaras - конкурс за красота за малки деца. В конкурса за деца, участниците се подготвят като възрастни - изкуствени нокти, мигли и екстеншъни, висококачествен грим и използване на изкуствен тен.Този период е върхът на популярността на детските модели. Майката на Бритни Кембъл я води в агенция за модели в ранна детска възраст. На 8-годишна възраст момичето успява да участва в десетки конкурси и дори започват да я разпознават по улиците.

Въпреки това, ако за 2-3 години повечето деца приличат на ангели , то с течение на времето те се изменят в голяма степен.

Колкото по-голямо е детето, толкова по-трудно е да го насърчаваме. Трябва да има красив външен вид и дори с нещо да се откроява сред стотици други деца като него.

Кери Кембъл - майката на Бритни - наистина искаше да помогне на дъщеря си да стане професионален модел. Затова тя решава да започне да прави за дъщеря си всичко, което правят възрастните модели - ботокс, депилация, тен .

Вярно е, че нито един салон не се съгласява с това . Никой не е готов да направи такива процедури 8-годишно момиче ! Но мама не се отказва лесно. От известно време тя работи в индустрията за красота, така че успява да получи всичко необходимо за тези процедури и да ги направи самостоятелно .

"Услужлива" жена слага ботокс на дъщеря ѝ на всеки 3 месеца. Инжекциите са много болезнени и Бритни по време и след процедурите плаче много. Но с течение на времето тя сама започнала да се обръща към майка си и да казва, че има "бръчки" и трябва да бъдат премахнати.

- Не мисля, че бръчките са красиви за малките момичета - казва малката Бритни в интервю .

Кери кара 8-годишната си дъщеря да епилира абсолютно всички зони. Тя вярва, че това ще намали значително количеството на растящите косми в бъдеще. "Конкурсът за красота не е лек, а децата са жестоки ", обяснява жената.

Нещо повече, Кери не разбира защо други хора изразяват толкова негативи в нейна посока: „Аз съм страхотна майка. И ще се грижа за дъщеря си цял живот ... И никой не може да ми каже, че върша нещо погрешно. Ще направя всичко, което ми се струва , че е подходящо , ”казва майката на Бритни.

Социалните служби обаче не мислят така и се задействат в тази ситуация . В САЩ няма закон, който да забранява ботокс за деца. Освен това има медицински показания, за които това е необходимо. Но Бритни не е имала такива показания. В резултат на това Кери Камбел е лишена от майчините си права  и Бритни е настанена в приемно семейство.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft