15 Декември 2012
                
                257776
            
                                                                        Жито с орехи и мед
                                                                                                
                            Ошав за Бъдни вечер
                                                                                                Мед с орехи и чесън
                                                                                                Постни сарми
                                                                                                Чушки с боб
                                                                                                Питка за Бъдни вечер
                                                                                                Тиквеник
                                                            
                Ошав за Бъдни вечер
700 мл вода
	150 г сушени плодове: ябълки, сини сливи, круши, кайсии или други плодове
	150 г захар
	2–3 зърна карамфил
	1 ч. л. канела
	• Сушените плодове се измиват и се накисват за 1–2 часа в студена вода.
	• Изплакват се и се поставят в голяма тенджера.
	• Заливат се с предвидената в рецептата вода.
	• Оставя се да ври на умерен огън.
	• Когато плодовете омекнат, се добавят захарта, канелата и карамфилът.
	• Ошавът за Бъдни вечер изстива в тенджерата, в която е врял. 
Коледа идва
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







