15 Декември 2012
                
                257769
            
                                                                        Жито с орехи и мед
                                                                                                Ошав за Бъдни вечер
                                                                                                Мед с орехи и чесън
                                                                                                Постни сарми
                                                                                                Чушки с боб
                                                                                                
                            Питка за Бъдни вечер
                                                                                                Тиквеник
                                                            
                Питка за Бъдни вечер
	1 кг. брашно
	1,5 чаени чаши хладка вода
	по четвърт лъжичка сода и сол
Брашното заедно със содата се пресява три пъти, както е по старата народна традиция. В него се прави кладенче, в което по малко се слагат солта и водата. Омесва се твърдо тесто, което трябва да се бие и премесва дълго, за да може питката да е мека, после се оформя и украсява. Пече се в силна фурна - 200 градуса, в намазана с олио тава.
Коледа идва
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







