Панирани миди
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            37696
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Измитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме.
Слагаме ги в маринатата от: виното, лимоновия сок, олиото, магданоза и солта за около 30 мин.
През това време приготвяме панировката: разбиваме яйцата с прясното мляко, брашното и солта. Получава се палачинково тесто.
Потапяме мидените ядки в панировката и след това овалваме в галетата. Пържим в олиото.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








