Панирани пълнени пуешки гърди
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            11246
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Пилешките /пуешките/ гърди се начукват, така че да се получат тънки правоъгълници. Върху тях се разпределят оризът и нарязаните на ситно сливи /може и малко сушени кайсии/. Посоляват се и се завиват на руло, като краищата им се прибират навътре. Овалват се в брашно, след това в разбитите яйца, а после в галетата. Отново се потавят в яйцата и накрая се овалват в смлените бадеми. Изпържват се, докато добият златист цвят.
	Сос: Празът се запържва леко, прибавя се магданозът и сметаната. Посолява се и се поръсва с черен пипер.
	Рулата се нарязват на филийки и се нареждат в чинии заедно със соса.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








