Паста S.O.S.
    
    
    
                
            
                13 Септември 2012
            
            
            16413
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Пригответе пастата според указанията на опаковката. Отцедете и заделете настрана.
	Междувременно накиснете месото (ако ползвате сушено) във вода, за да отстраните солта. Изтупайте от излишната вода и нарежете на ивици около 4-5 см. Разтопете маслото в голям тиган на среден огън. Добавете нарязаното месо. Поръсете брашното върху месото и сотирайте леко. Постепенно добавяйте млякото, като разбърквате непрекъснато, докато сместа се сгъсти. Добавете двата вида пипер и соса. Прибавете още мляко, за да добиете нужната консистенция на соса. Накрая добавете и пастата, като разтръскате добре съда, за да попие от соса, и поднесете ястието топло.
	 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








