Пастет от крема сирене с риба тон
    
    
     
                
            
                11 Юни 2013
            
            
            28250
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1 консерва риба тон
	1 кутия крема сирене (тип Филаделфия)
	1 чаена лъжичка горчица
	сокът на половин лимон
	сол, пипер на вкус (може и лъжичка зехтин или зехтина от рибата тон)
	по желание - нарязана на ситно кисела краставичка и някакви зелени подправки
Всички продукти се намачкват добре до хубава кремообразна консистенция. Полученият пастет се намазва върху препечени филийки и се поднася като предястие!
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








