Печено пиле в тесто
    
    
    
                
            
                29 Февруари 2012
            
            
            23305
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Изчистеното и измито пиле се натрива отвътре и отвън със счукан чесън, розмарин и сол. Лимонът се разрязва на четири и се слага във вътрешността на пилето. Тестото се разточва и се обвива пилето, поставя се в тавичка намазана с мазнина. Печем на умерена фурна около 1 час.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








