Печено пиле с картофи и кашкавалена коричка

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с пиле
Печено пиле с картофи и кашкавалена коричка
Печено пиле с картофи и кашкавалена коричка
admin
Добавена от: admin
156299
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 кг пилешко месо
12 бр. малки пресни картофи
3-4 с.л. айрян
3-4 с.л. кетчуп
1/2 ч.л. мускатов орех - смлян
2-3 с.л. олио
100 г кашкавал
сол
босилек на вкус

Месото и картофите се измиват добре и се слагат в съд от йенско стъкло. Прибавят се айряна, кетчупът и подправките. Разбърква се добре и се оставя за 30-40 минути. След това се залива с олиото и се запича на 200 С за 20 минути, след което се усилва фурната на 220 С и се пече още 20-30 минути. След като се извади се поръсва с настърган кашкавал.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft