Пилешка супа с гъби
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            29239
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Пилешкото месо се сварява в подсолена вода. Изважда се и се обезкостява. В бульона се слагат всички зеленчуци нарязани на едро. Варят се до готовност на зеленчуците. После се добавя месото, нарязано на дребно, и се оставя да ври още пет минути. Жълтъците се смесват с лимоновият сок, разбиват се много добре и се застройва супата. Поръсва се със свеж магданоз и се сервира.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








