5 Февруари 2013
                
                438220
            
                                                                        Пилешки крилца със соев сос
                                                                                                Пикантни пилешки крилца
                                                                                                Бързи и евтини пилешки крилца
                                                                                                Пилешки крилца в марината
                                                                                                Запечени пилешки крилца
                                                                                                Пилешки крилца с ориз и зеленчуци
                                                                                                Пилешки крилца хрупкави
                                                                                                Пилешки крилца мариновани
                                                                                                
                            Пилешки крилца с мед
                                                            
                Пилешки крилца с мед
	1.5 кг пилешки крилца
	1/2 с.л. мед
	1 с.л. сол
	1 с.л. соев сос
	къри, черен пипер
	1 ч.ч. бира
Измитите и почистени крилца смесваме и разбъркваме добре с останалите съставки. Сипваме и олиото и бирата. Отново разбъркваме и слагаме да печем на умерена фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            







