Пилешки крилца рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки крилца с ориз и зеленчуци
436554

Пилешки крилца с ориз и зеленчуци

3 бр. пилешки крилца
1 бр. печен патладжан
3 бр. печени червени чушки
3 бр. печени зелени чушки
1 скилидка чесън
1 ч.ч. ориз
1 глава лук
сол, бял пипер (или универсална подправка)
олио
магданоз

Патладжана, чушките и лука се нарязват на кубчета и се слагат в гювеч или огнеупорна тавичка. Добавя се ориза и чесъна, подправките и се долива около 3 чаши вода. Отгоре се слагат крилата и се залива с олиото. Пече се при умерена фурна до готовност на ориза (около 40 минути). При необходимост крилцата се обрущат по време на печенето да се запекат равномерно от всички страни. Сервира се поръсено със ситно нарязан магданоз.

1 2 3 4 5
6
7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft