5 Февруари 2013
                
                438220
            
                            
                        
                                    
                
                                                                        Пилешки крилца със соев сос
                                                                                                Пикантни пилешки крилца
                                                                                                Бързи и евтини пилешки крилца
                                                                                                Пилешки крилца в марината
                                                                                                Запечени пилешки крилца
                                                                                                Пилешки крилца с ориз и зеленчуци
                                                                                                
                            Пилешки крилца хрупкави
                                                                                                Пилешки крилца мариновани
                                                                                                Пилешки крилца с мед
                                                            
                Пилешки крилца хрупкави
	350 г пилешки крилца
	4 с.л. соев сос
	1/2 ч.л. чесън на прах
	1 ч.л. горчица
	1 с.л. мед
	1/2 ч.л. сух джинджифил
	2 ч.л. кетчуп
	сол
	2 с.л. лимонов сок
	сусам
	Всички съставки за маринатата се разбиват до еднородна смес с помощта на вилица или тел. Крилцата се нареждат в тава за печене и отгоре се заливат с маринатата. Покриват се с фолио и се оставят в хладилника да се мариноват за едно денонощие или най-малко 2 часа. Маринованите крилца се подреждат върху скара от фурната, отдолу се поставя тавичка, в която да пада течноста от печенето. Поливат се с маринатата. Пекат се в предварително загрята фурна на 210 С около 10 минути. Обръщат се и се поръсват по желание със сусам и се запичат още 10 минути.
	 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            







