Пиле на фурна с гъбки
    
    
    
                
            
                25 Януари 2012
            
            
            154288
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Предварително свареното пиле се нарязва на порции. Гъбите се сваряват в подсолена вода и се нарязват по дължина. Запържваме лука и чесъна, прибавяме нарязаните на кубчета моркови. След като ги позапържим няколко минути, прибавяме брашното и соевия сос, добавяме малко сол, черен пипер и индийското орехче. В тавичка редим пилешкото месо и гъбите и заливаме със сместа от тигана. Печем в предварително загрята фурна до зачервяване на пилето и готовност на зеленчуците.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








