 
                
            
	1 готово тесто за пица
	150 грама сирене Моцарела
	150 грама песто (по възможност домашно приготвено)
	4 скилидки чесън, счукани
	2 супени лъжици каперси
	30 грама магданоз, нарязан на едро
	12 сушени домата в зехтин (може и обикновени чери доматчета)
	рукола за гарниране
	 
	Загрейте фурната предварително до 220 градуса.
	Разделете тестото на 6 парчета и разточете всяко до кора с формата на диск с дължина окло 10 сантиметра. Подредете ги в тава за печене. Смесете пестото, каперсите, чесъна и магданоза и ги разпределете върху тестените дискове. Отгоре наредете доматчетата (ако са сушени и консервирани в зехтин, ги отцедете старателно, а ако са чери - нарежете ги на четвъртинки и на оставяйте сокът им да изтече). Върху тях наредете нарязаната на малки парченца моцарела и украсете с листенцата рукола.
	Запечете в загрятата фурна за около 12-15 минути или докато тестото стане златисто-кафяво по ръба на пиците.
	Готовите пицети поръсете с няколко капки зехтин за аромат.


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








