Пиян шаран

вход през zajenata.bg
Пиян шаран
admin
Добавена от: admin
4738
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

изчистен шаран около 2 кг,
няколко скилидки чесън
сол
Вегета
200 мл бяло вино
200 мл доматен сок
малко олио
 

Намажете шарана добре със сол и Вегета. С нож се правят разрези в месото и в тях се пъхват парченца нарязан чесън. шаранът се поставя в по-дълбок съд, залива се с олио, доматения сок и бялото вино. Пече се във фурната на 220 градуса за около половин час, докато стане червеникав на цвят. По време на печенето се полива със сока от домати и вино в тавата. 
Забележка: като гарнитура поднесете картофена салата или картофи, печени в сока, който е останал от рибата (предварително леко сварени).
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft