Помните ли момичето на братя Аргирови? На 50 изглежда невероятно и ще става булка (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Помните ли момичето на братя Аргирови? На 50 изглежда невероятно и ще става булка (Снимки):
2947
Източник: pik.bg
Помните ли момичето на братя Аргирови? На 50 изглежда невероятно и ще става булка (Снимки):

За някои е " момичето на братя Аргирови ", за други - бившата на Жоро Илиев , за трети - първата българка, снимала се за "Плейбой", а за четвърти - просто Соня Васи . Красивото момиче от музикалните клипчета вече е зряла жена, която за своите 50 години изглежда направо умопомрачително.

Соня, която от много години вече се подвизава в САЩ, най-сетне се кани да мине под олтара, облечена в бяла рокля .

Соня Васи

Красавицата и бивша гимнастичка от доста време живее на съпружески начала с тенис-треньора на дъщеря си Тодор Бандев. Двамата най-сетне ще скрепят любовта си с пръстен и с бяла рокля. "Искам и плануваме да се оженя в бяла рокля. Нямах брак с Брейди и сега искам да сбъдна мечтата си да се видя в бяла рокля. Може би е по-добре това да се случи в Лос Анджелис, защото нищо повече не ме задържа в България, освен някаква професионална дейност", обяснила Васи на приятел от България по телефона.

Соня Васи брак

Преди две години Соня загуби първо майка си, а после и баща си на един и същ ден през година. Това било и последното й идване у нас заедно със сестра й.

С любимия си Тодор се запознават в заведение. Тя го пита къде е тоалетната, а той, без нищо каже, я хваща за ръката. Месец по-късно любовта им избухва на романтична среща в Париж. Блондинът Тодор зарязва дом, роднини, приятели и добре платената си работа като финансов директор в България, за да заживее със Соня Васи. Заради любимата жена Тодор става от бизнесмен учител по тенис в Америка, пише ежедневник.

Соня Васи с Тодор

"Просто в един момент разбираш, че това е любовта. Може много пъти да съм се питала дали човекът е за мен. Но с Тодор не беше нужно. Просто го видях и знаех, че това е моят мъж", изповядва се Васи.

Соня Васи става известна през 80-те години като момичето на братя Аргирови. Тя излиза на сцената заедно с легендарния дует още като 15-годишна и заживява заедно с тях. По-късно емигрира в чужбина. Живяла е в Норвегия, Сингапур и Англия, но от близо 30 години е установена в САЩ. Тя става известна като първата българка, която се снима за "Плейбой". В момента русокосата сексбомба е съсредоточила изцяло вниманието си върху дъщеря си Бриана, която е успешна тенисистка. Самата Васи е бивша състезателка по гимнастика. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft