Помните ли Супер Бианка-Разказа за битката си с рака-На 34 бях в менопауза по принуда

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Помните ли Супер Бианка-Разказа за битката си с рака-На 34 бях в менопауза по принуда
2272
Помните ли Супер Бианка-Разказа за битката си с рака-На 34 бях в менопауза по принуда

С днешна дата Бианка няма разсейки, нито метастазии, но лечението й продължава. Тя признава, че посрещнала коронавируса със страх, тъй като имунната й система била изтощена заради интензивните химиотерапии. 


"Моят рак е хормонален.

Освен, че ме беше страх дали ще оцелея, ми се наложи на 34 години да ме вкарат в принудителна менопауза. Гинекологът ми каза, че вагината ми е на 70-годишна жена. До края на юни ми предстоят още химиотерапии, а после продължавам с хормоналните терапии - всеки ден ще пия хапче в продължение на 5 години. Така ще ме поддържат в медицинска менопауза, за да потискат хормоните, предизвикали рака ми. Оцелях и скоро ще съм в ремисия. Вярвам, че моят рак няма да се върне", споделя в интервю за "Плебой" Бианка.


На страниците на изданието тя показа и новия си бюст, платен от САЩ. Именно там тя бе диагностицирана. "Все се шегувам, че Доналд Тръмп ми направи гърдите. Тук, след като минеш през рак, пластичните операции са ти безплатни", разкрива още вечно усмихнатата Супер Бианка.
Тя продължава да работи върху документалния си филм за хора, преборили рака. В него интервюира 20 души, които все още оцеляват. Абмицията й е проектът да бъде готов и презентиран за Световния ден на борбата с рака идната година.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft