Помните ли Тихомир от „Фермата“? Няма да повярвате, но вече е жена (снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Помните ли Тихомир от „Фермата“? Няма да повярвате, но вече е жена (снимки)
13601
Помните ли Тихомир от „Фермата“? Няма да повярвате, но вече е жена (снимки)

Здравенякът Тихомир, познат от участието си във „Фермата“, вече е Мелиса! Той/тя обяви за промяната в социалните мрежи, а повече за своя преход (т.нар. transition) ще разкаже в следващите дни във Фейсбук.

Познатият до неотдавна като мъж индивид обяви, че вече е транс.

“Истината е, че много дълги години отлагах това и сега следвам сърцето си истински. Осъзнавам, че съм тръгнала по доста труден и дълъг път”, споделя индивидът, който само до преди месеци изглеждаше като корав мъжкар, е вече говори за себе си в женски род.

“Още от малка се чувствах различна, играех си с кукли, харесвах женски дрехи, но от момента, в който започнах да се занимавам с културизъм и следователно химия и състезания, лошият ефект на тестостерона, който всеки бодибилдър приема, замаскира моята реална същност и идентичност.

Тихомир/Мелиса споделя, че е взимал тестостерон дълги години заради състезанията и точно това подтискало женското в него. „Но когато спя, в съня си винаги съм жена. Това винаги е било скрито дълбоко в мен”, пише Мелиса.

 

„Това налагане на либерални идеи вече стана супер страшно, подменя традиционни ценности, а не бива. Не може да не ти е проблем да кажеш, че си гей 30 години, а изведнъж на 31 да станеш жена. Това не идва ей така. Както и да е, жив и здрав да е, беше ми симпатичен, вече не“, пише потребител в социалните мрежи.

„И на мен ми беше трудно да възприема Тишо като Мелиса, да не говорим, че визуалната промяна и към момента е драстична, но това са фактите“, коментира друг потребител.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft