Потоп в голямата къща на Джордж и Амал Клуни

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Потоп в голямата къща на Джордж и Амал Клуни
6464
Потоп в голямата къща на Джордж и Амал Клуни

Имението, което Джордж и Амал Клуни купиха преди години е от 17 век и е разположено на остров в Сонинг, графство Бъкшир и се намира точно в река Темза. По онова време Клуни плати 7,5 млн.

паунда, за да получи имота и похарчи още много средства, за да го реставрира. 

Две години по-късно двамата най-после се нанесоха в луксозното си жилище, разполагащо с цели 9 стаи, 8 бани, финес зала, киносалон и още няколко помещения. В огромния 4-декаров двор са разположени тенис корт и 18-метров басейн, облицован с мрамор, а към всичко това те притежават и корабче, с което могат да се придвижват извън острова.

Преди дни обаче климатичните условия в Обединеното кралство нанесоха сериозни щети на имуществото им и сега по-голямата част от него е потопена под вода, вследствие на бурята "Денис", разпростряла се над Англия и Уелс. Заради проливните дъждове река Темза е преляла и е наводнила тенис корта, градината, къщата за гости и верандата на основната сграда. За щастие обаче вътрешността на дома им е незасегната.

Всъщност, това не е първият случай, в който актьорът и адвокатката са изправени пред последствия, причинени от природните стихии. През 2016 г. те имаха сходен случай, като по онова време водите на река Темза отново бяха напуснали пределите на коритото си и бяха навлезли в тяхната собственост.

За щастие това не е единственият имот на родителите на 2-годишните близнаци Ела и Александър, които притежават още къща на езерото Комо, Италия, апартамент в Манхатън и жилище в Лос Анджелис.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft