Поширани яйца върху гъбено плато
    
    
    
                
            
                 6 Февруари 2012
            
            
            16697
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	7-8 яйца
	200-250 г гъби
	1 връзка магданоз
	1 с.л. оцет
	1 к.ч. масло
	черен пипер
	червен пипер
	 
	Задушете дребно нарязаните гъби в част от мазнината, докато омекнат, след което ги овкусете със сол и черен пипер. Наредете ги в подходящи чинии и поръсете обилно с накълцания магданоз.
	Отделно пуснете от ниско във вряща подсолена и подкиселена вода едно по едно яйцата. Оставете ги да врят, докато белтъкът забули жълтъка. След това ги извадете с решетъчна лъжица и ги разпределете върху гъбите. Залейте ги с останалата сгорещена мазнина, смесена с червен пипер на вкус.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








