По каква причина може един мъж да се влюби

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
По каква причина може един мъж да се влюби
2555
По каква причина може един мъж да се влюби

Влюбването е едно от най-прекрасните усещания. Често то се бърка с физическото желание да бъдем интимни с някого.

С времето осъзнаваме дали е било само страст или изпитваме нещо по-силно един към друг. Понякога се влюбваме, без да очакваме. От среща в среща, споделяне на различни моменти и ситуации.

Когато срещнем нов мъж и започнем комуникация с него, срещаме се и т. н., винаги ни вълнува какво би накарало един мъж да се влюби.

Е, вижте 10 неща, които определено въздействат върху мъжките емоции. 

1. Жени, които ги приемат такива, каквито са – Мъжете определено ценят и търсят усещането за комфорт и автентичност, на което често се наслаждават само в компанията на приятелите си. Ако можете да го насърчите да бъде автентичното си Аз, това повишава нивото на привличане между вас.

2. Когато жената го кара да се чувства важен – Мъжете трудно улавят фините знаци и любовните признания. Ето защо, ако той ви е накарал да се чувствате добре в определена ситуация или по принцип, не забравяйте да му споделите.

3. Партньорката, която го вдъхновява – За вас е важно партньорът ви да ви подкрепя, когато става въпрос за вашите интереси, хобита, желание за кариерно развитие, създаване на положителни навици, нали? Мъжете също. Те биха се влюбили в жена, която ги вдъхновява и им показва, че е с тях в стремежите им.

4. Мъжете се влюбват, когато усетят, че половинката им е сигурна във връзката – Увереността е една от най-привлекателните черти, които една жена може да притежава. От друга страна, уязвимостта може да ви помогне да създадете доверие и да укрепите връзката си. Но никой мъж не би искал до себе си жена, която постоянно ревнува, която постоянно се оплаква от нещо, която има ниска самооценка.

5. Женствеността винаги е притегателна сила – Тя се крие в маниерите, осанката, поведението, отношението на жената към мъжа до себе си, дори в това да поиска помощ в определени моменти от партньора си, независимо че може и сама да свърши даденото нещо.

6. Един мъж би се влюбил в жена, с която вижда бъдеще – Мъжете ценят стабилността, лоялността и постоянството толкова, колкото жените, когато става въпрос за стабилна любовна връзка. Общите цели, уважаването на личните цели на всеки от двойката, емоционалната достъпност, са онези неща, които карат мъжете да изпитват по-силни емоции и желание да бъдат с определена жена.

7. Интересната партньорка винаги изпъква – Мъжете обичат да им е интересно, не само в спалнята. Определено жената с интереси, която е отворена за вълнуващи разговори, забавления, която не играе безсмислени игрички, но е игрива по един приятен начин, би ги впечатлила силно.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
[10 стабилни основи на силната любовна връзка]
10 стабилни основи на силната любовна връзка

8. Сексуалната химия е важна – Когато казваме, че имаме химия с някого, търсим не само онази, която е трудна за обяснение и няма общо с плътското, но и сексуалната химия. Един мъж би се влюбил в жена, която е сексуално уверена, която не се притеснява да говори за интимността на много нива.

9. Да отговаря на неговите стандарти – Всеки мъж, както и всяка жена си има стандарти за партньор, на които държи, особено що се отнася до любовната връзка. Когато една жена притежава черти и качества, които мъжът търси, то той по-лесно би се влюбил в нея.
Споделянето на подобни интереси също би помогнало.

10. Създаване на уют – То не е непременно свързано с всекидневно готвене на няколкостепенно меню. Не всеки мъж държи жената до него да умее да готви или да го прави всеки ден. Но мъжете биха се влюбили в жена, която умее да създава атмосфера на топлина и комфорт, а това не включва само домашно приготвената храна.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft