Предсказнията на Нострадамус за 2020-Ще се определи бъдещето на цялото човечество

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Предсказнията на Нострадамус за 2020-Ще се определи бъдещето на цялото човечество
7282
Предсказнията на Нострадамус за 2020-Ще се определи бъдещето на цялото човечество

Астролог от Русия дешифрира предсказание на Мишел Нострадамус за 2020 г., което звучи повече от невероятно.  Според Дмитрий Зима в предсказанията на големия френски пророк има строфи, в които се говори за обединение на републики, влизали в състава на бившия Съветски съюз. Процесът трябвало да започне още през следващата година. 

По думите на изследователя, през 2020 г.

ще започне началото на "новия Златен век", по време на който ще бъдат изтрити границите между държавите. Преди това обаче бившите съюзни републики отново ще се обединят. Астрологът е направил предсказание и за Китай. Според него ролята на тази държава в бъдеще събитията няма да бъде толкова голяма, въпреки нарастващата му финансова и политическа мощ. 

По думите на Зима, в предсказанията на Нострадамус има ясни индикации за нарастващ конфликт между англосаксонците и руснаците. В крайна сметка тази конфронтация ще определи бъдещето на цялото човечество.

Освен това ролята на Европа в този конфликт е толкова малка, че няма да може да повлияе на него по никакъв начин. Оказва се, че следващата година ще определи бъдещето на целия свят. Някои изследователи смятат, че конфликтът между Русия и Великобритания вече се усеща на дипломатическата арена. Единствено продължителният процес на излизане на страната от ЕС не позволява този конфликт да се разгори още повече. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft