Прическата, която изпрати карето и боба в забвение - и обем, и красота за всяка дължина (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Прическата, която изпрати карето и боба в забвение - и обем, и красота за всяка дължина (Снимки):
88718

Сигурно вече ви е писнало да четете само за боб и каре - "вечните" прически, които сякаш изместиха всички останали фризури от полезрението. Но днес ви представяме една уникална прическа , която има всички шансове да ги детронира в най-скоро време, защото все повече жени я желаят в салона за красота.

И има защо - стилната прическа на няколко нива с подчертан дъгообразен контур, оформящ лицето, е перфектна и за млади, и за зрели дами. Става дума за прическа Дебют .

прическа Дебют видове

Въпреки неизвестността си, тя всъщност е доста популярна. Някои хора предпочитат тази прическа от години, но не знаят името ѝ. Нейната особеност се крие в найната гъвкавост, простота и оригиналност. Лесно се поддържа с и без стайлинг. А кичурите, оформящи лицето, са в състояние да направят зашеметяващи корекции във външния вид и да създадат уникален образ.

Бретон и Дебют

Най-често Дебют се изпълнява с бретон. Разбира се, има и изключения, но именно вариантите на прическата с бретон са най-ярките и търсени. Изборът на бретон не е строго ограничен, той може да бъде избран според вашите предпочитания и нужди.

Дебют с прав бретон

прическа Дебют с бретон

прическа Дебют с бретон

средна прическа Дебют с бретон

Прическа Дебют на къса коса

За късата Коса Дебют е отлична опция за стилна, обемна и главното - непретенциозна прическа за всеки ден. Нейното многообразие впечатлява. Подредете кичурите изрядно и имате бизнес-визия. Разрошете небрежно косата и получавате закачлива младежка прическа.

гладка прическа Дебют

къс вариант Дебют

Дебют за средна дължина на косата

Дебют на средна дължина на косата е печеливша и най-често срещаната опция за прическа, може да се каже класическа. Тук има невероятна свобода да експериментирате. Можете да опитате както заоблени опции, така и да прибегнете до асиметрия. Има варианти и за права, и за къдрава коса. Между другото, прическата на много нива е най-сигурното решение за подреждане на косата.

прическа Дебют средна

Дебют средна дължина

Дебют на чуплива коса

прическа Дебют на къдрици

Дебют на дълга коса

На дългата коса Дебютът ще даде свобода и лекота, и ще улесни процеса на стилизиране. Разликата между Дебют и другите многослойни прически е в слоевете, които сякаш се "държат" един за друг. Нивата образуват едно цяло и не падат произволно. Следователно прическата може лесно да бъде коригирана дори само с ръце.

Дебют с бретон дълга коса

прав Дебют дълга коса

дълга прическа Дебют

За кого е подходяща прическа Дебют?

Овалното лице е идеално за всички прически и Дебют не прави изключение. Но тя е отлична също за дами с кръгло и равно квадратно лице. Но за тънки, удължени лица такава прическа няма да свърши работа, тъй като дъговидният контур визуално ще ги разтегне още повече.

прическа Дебют квадратно лице

Дебют за кръгло лице

Дебютът е една от малкото прически, които стилистите препоръчват на собствениците на кръгли лица. Правилният контур може да превърне кръга в овал, да изглади нередностите, да прикрие недостатъците.

Дебют кръгло лице

прическа Дебют кръгло лице

Разлики между Дебют и другите многопластови прически

Прическа Дебют може да бъде объркана с каскада или рапсодия, тъй като всички те са на много нива и външно имат някои прилики. Основната ѝ отлика от останалите е задължителното рамкиране и форма, която коригира контурите, създадени по такъв начин, че подстриганите кичури да не се "разпадат" като в каскада, а да запазят едно цяло.

прически на пластове

Дебют и каскада

Дебют и Рапсодия

Ето още красиви опции на прическа Дебют:

красива среднодълга прическа

делова прическа Дебют

прическа на пластове с бретон

елегантна прическа Дебют

Дебют къса дължина

красиво оформена дълга коса

многопластова прическа средна дължина

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft