Прическа боб с бретон за кръгло лице-12 красиви идеи , които подчертават точните форми на лицето

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Прическа боб с бретон за кръгло лице-12 красиви идеи , които подчертават точните форми на лицето
14529

Модерните прически са предназначени преди всичко за това, че техниката на стилизиране ще скрие недостатъците и ще подчертае правилните форми на лицето. За пълните момичета има много модерни и красиви прически, които могат да разтягат лица, като по този начин прикриват наедрелите бузи.

Една от тези прически е Бобът с бретон. Помислете за правилата за изпълнение на технологията и предимствата пред другите прически.

Правила за избор на подстригване

За момичетата с наднормено тегло е малко по-трудно да изберат прическа, така че преди да изберете, трябва да обърнете внимание на следните фактори:

Целият обем на всяка прическа за пълни дами трябва да бъде концентриран отгоре. Не можете да използвате технология, която ще приближи горната част и ще добави блясък близо до лицето, това ще увеличи пропорциите няколко пъти;

Идеалната дължина на косата за момичета с пълни бузи е до брадичката;

Не трябва да спирате избора си на прическа, която напълно ще освободи лицето, по-добре е нишките да рамкират красиво формите.

За горните критерии е подходящ боб с бретон , който изглежда много красиво на момичета с леко закръглена конфигурация. Прическата може да покаже на всички, че сте най-привлекателната и имате много предимства.

Технология на подстригване

Има няколко опции за боб с бретон:

  • Слоест или градуиран боб;
  • С асиметрия;
  • Разширена версия;
  • Боб за къса коса;

За дамите с наднормено тегло ще отиде вариантът на многослоен боб или боб с асиметрия.

Бретонът е най-добре да се направи в класическата версия или да се използва по-свободна интерпретация. Боб с бретон също ще изглежда лаконично.

Къс боб може да добави строгост към външния ви вид, а отделните кичури ще скрият несъвършенствата.

Боб с бретон на етажи е най-добрият вариант за жени, които искат да премахнат подчертаните черти на лицето. Изпълнява се в олекотен вариант, който включва изтънявне на краищата на къдриците и по-сложна процедура, извършена по цялата дължина на косата.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft