Пролетни кюфтета
    
    
    
                
            
                 6 Април 2014
            
            
            5767
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    500 гр мляно телешко месо
2 яйца
5-6 стръка пресен лук (ситно нарязани)
6 супени лъжици овесени ядки
малко Вегета и риган
малко галета
Яйцата се разбиват, добавят се нарязаният пресен лук, овесените ядки, подправките и риганът.

Сместа се омесва добре и от нея се оформят кюфтета или бургери (ръцете се навлажняват с вода). Овалват се в галета и се пържат на средно силен огън.

Сместа е по-мека от тази за обикновените кюфтета и затова се получават много вкусни и крехки кюфтета. 

Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








