Пухкав бананов пудинг
    
    
    
                
            
                17 Март 2012
            
            
            15578
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Яйцата се разбиват на пяна със захарта. Прясното мляко се сварява и се оставя да поизстине. Отделя се 1 к.ч. от него, а останалото топло, но не горещо, се прибавя постепенно към разбитите яйца. Разбърква се и се връща отново на котлона. Прибавя се нишестето, предварително разтворено в малко вода. Кремът се вари на котлона, като се бърка непрекъснато, до получаване на желаната гъстота.
	Когато е готов, се сваля от огъня и към него се прибавят бананите - пасирани с 1 к.ч. прясно мляко.
	Слага се 1 с. л. сок от лимон и кремът отново се разбърква добре, след което се изсипва в купички за сервиране. Украсява се с настърган шоколад, плодове, бисквитки и пр. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








