Пълнени виенски шницели
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            21841
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	кайма - 500 гр.
	лук - 1 глава
	яйца - 2 бр. 1+2
	хляб - бял 1 филия
	чубрица 
	кимион 
	черен пипер
	гъби - 1-2 бр.
	кашкавал - 100 гр.
	пушено сирене - 100 гр.
	кисели краставички - 1 бр.
	брашно - 1 ч.ч.
	олио - за пържене 
Каймата се слага в дълбок съд. В нея се слага настъргания лук, 1 яйце, накиснатия хляб без кората и изстискан, черния пипер, чубрицата, кимиона. Омесва се добре престоява най-малко 1 час в хладилника.
Разделя се на шест части.
Разстилат се и в средата на всяко парче се слага по-малко кубче от кашкавала, кръгче от пушеното сирене, резенче краставичка и парченце гъба, завиват се, оформят се като шницели.
Топят се в брашното и после в 2-те разбити яйца и се пържат до зачервяване на слаб огън.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








