Пълнени тиквички по италиански
    
    
    
                
            
                15 Август 2014
            
            
            67861
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Нарежете тиквичката на колелца с дебелина десетина сантиметра. С лъжица ги издълбайте, за да се получи кошница, а средата запазете. Посолете тиквичките и ги натъркайте с чесън.
В малко олио запържете нарязаните лук и чесън и средата на тиквичките (нарязана ситно). Добавете нарязаните домати и подправките, след което продължете да пържите, докато се изпари сокът от доматите.
В охладената смес добавете пармезан и заквасена сметана.
Подредете тиквичките в тава, която предварително сте намазали с масло, напълнете ги с плънката и печете 15 минути на 180 градуса.
Поднесеге ги украсени с магданоз.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                








